Львів’янка Надія Волинська – третя в заліку Кубка світу зі спортивного орієнтування

11:00 5 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

До старту в Швейцарії наша землячка була в світовому рейтингу п’ятою.

«На фінальному етапі Кубка світу зі спортивного орієнтування, що упродовж 2-4 жовтня триває у Швейцарії , успішно у складі збірної команди України виступила вихованка львівської школи спортивного орієнтування Надія Волинська. Після складного етапу в гірській місцевості на довгій дистанції, Надія Волинська на середній дистанції фінішувати з другим результатом, незначно поступившись спортсменці з Великої Британії й випередивши господарку змагань спортсменку зі Швейцарії», – повідомили сьогодні, 5 жовтня, в управлінні молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли:

«У загальному заліку львів’янка до старту в Швейцарії посідала п’яте місце, оскільки перед цим пропускала кілька етапів, в тому числі й старти в Австралії. Відтак саме успішний виступ на заключному етапі Кубка світу й срібна медаль цього етапу дозволили Надії Волинській посісти високе третє місце у загальному заліку Кубка світу 2015 року зі спортивного орієнтування!

Вітаємо Надію Волинську з видатним досягненням в історії українського спортивного орієнтування та її першого тренера – Заслуженого тренера України, тренера Львівської ДЮСШ №9 Галину Сахненко! Упродовж останніх років Надія Волинська тренується в шведському клубі «Оріон».

Нагадаємо, що 2013 року львів’янка Надія Волинська на Всесвітніх Іграх з неолімпійських видів спорту (Колумбія) виборола бронзову медаль у змаганнях зі спортивного орієнтування на середній дистанції, будучи єдиною представницею України в цьому виді спорту серед жінок та єдиною представницею Львівщини на цих представницьких міжнародних змаганнях».

Про це повідомили сьогодні, 5 жовтня, на сайті управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів