Львів’янка Марія Музичук входить до трійки лідерів шахового «Гран-Прі» (оновлено)

16:05 14 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: rbc.ua

Сестри-українки звели в нічию поєдинки дев'ятого туру на турнірі в Монте-Карло.

У Монте-Карло (Монако) пройшли зустрічі дев'ятого туру шахового «Гран-Прі ФІДЕ», у якому беруть участь три представниці України. Зокрема, львів’янка Марія Музичук, яка перед початком туру перебувала на другій позиції турнірної таблиці, у черговому турі звела свою зустріч у нічию з представницею Швеції Піа Крамлінг – 0,5:0,5.

Її сестра Ганна також не виявила переможця у протистоянні з росіянкою Наталією Погоніною. Ще одна спортсменка, котра захищає «жовто-блакитні» кольори – Наталія Жукова, зазнала поразки від лідера змагань китаянки Хоу Іфань 0:1.

Результати інших матчів: Стефанова – Дзагнідзе – 0:1, Скрипченко – Хадемальшаріх – 1:0, Конеру – Костенюк – 1:0. Хоу Іфань з 7,5 очками залишилась на вершині перегонів, Марія Музичук та індіанка Хампі Конеру мають по 6,5 пунктів та поділяють друге та третє місця, Наталія Жукова та Ганна Музичук посідають 8-9 сходинки, маючи по 3,5 балів.

Про це повідомили сьогодні, 14 жовтня, в інформаційній агенції «УНН». Натомість на сайті «Чемпіон» поінформували в середу:

«Положення після 9 турів:

1. Хоу Іфань – 7,5; 2-3.

Маоія Музичук, Конеру – по 6,5;

4-5. Погоніна, Крамлінг – по 5;

6. Костенюк – 4,5;

7. Стефанова – 4; 8-10. Скрипченко, Ганна Музичук, Жукова – по 3,5;

11. Дзагнідзе – 3;

12. Хадемальшарьєх – 1,5».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів