Львів’янка Марія Ільницька перемогла на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу серед юніорок

10:28 9 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, львів’янка Марія Ільницька, продемонструвавши результат 435 кг у ваговій категорії до 57 кг, виборола золоту нагороду чемпіонату серед юніорок в сумі триборства.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в четвер «Щоденному Львову»:

«Упродовж 7-11 квітня в угорському місті Орошхаза триває чемпіонат Європи з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат. Участь у цьому представницькому спортивному заході беруть найсильніші спортсмени-пауерліфтери Європи.

8 квітня на угорському помості змагалася майстер спорту України, представниця Львівської КДЮСШ імені Юрія Кутенка Марія Ільницька. Продемонструвавши результат 435 кг у ваговій категорії до 57 кг, вона виборола золоту нагороду чемпіонату серед юніорок в сумі триборства.

«Львів’янці не було рівних у кожній зі змагальних вправ, що дозволило їй отримати й усі три «малі» золоті нагороди», – розповів начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода.

У присіданнях зі штангою Марії підкорилася вага 165 кг, у жимі лежачи – 102,5 кг, а у тязі становій її результат склав 167,5 кг. За словами Юрія Майбороди, сума триборства, яку зібрала Марія Ільницька також відповідає нормативу «Майстер спорту України міжнародного класу».

Вітаємо спортсменку та її тренера Юрія Слесаренка з успішним виступом на європейській арені!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів