Львів’ян запрошують долучитисся о 12:00 до масового функціонального тренування на площі Ринок

11:15 28 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Yarych Street FEST» в інтернет-мережі «Facebook»

У неділю, 28 червня, на площі Ринок відбудеться фестиваль екстремальних видів спорту «Yarych street fest».

Організатори фестивалю екстремальних видів спорту «Yarych street fest», який відбудеться в неділю, 28 червня, за підтримки спортивного клубу «Dodgi», запрошують долучитись до масового інтенсивного тренування, яке розпочнеться на площі Ринок сьогодні, 28 червня , о 12:00. Участь у ньому – безплатна, однак потребує попередньої реєстрації за тел.ефонами 0633090711, 0637270317, 0988477380, або за посиланням https://vk.com/fitness_na_rynku.

Організатор фестивалю Іван Попович розповів: «Літо лише розпочалось, а ви уже почуваєте себе втомленими? Бракує драйву та яскравих емоцій? Хочеться зайнятись власним здоров'ям та фігурою, однак не до смаку нудні монотонні вправи? Тоді запрошуємо долучитись до функціонального тренування на площі Ринок. На вас чекає інтенсивне поєднання звичних рухів (біг, стрибки, підйом по сходах, присідання тощо), що розвинуть не лише витривалість і силу, а й спритність і грацію. Буде виснажливо. Буде драйвово. Буде неймовірно».

«Yarych street fest» – фестиваль здорового способу життя, який має на меті заохотити якомога більшу кількість молодих людей до цікавих та активних видів спорту. Цього року фестиваль відбуватиметься на трьох основних локаціях – площах перед Оперним театром і пам'ятником Тарасові Шевченку та на території оновленого скейт-парку біля Порохової вежі.

У програмі – встановлення рекорду України на найбільший герб, чемпіонат з вуличного баскетболу, туристичне орієнтування, окрема дитяча зона, хаскі, паркур, воркаут, скейти, ролики та багато іншого. Дізнатись більше про фестиваль можна за посиланнями: http://vk.com/yarych.streetfest, https://www.facebook.com/yarych.fest

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів