Львівським «Карпатам» заборонено реєструвати новачків

17:35 5 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: ultras.lviv.ua

Три українські футбольні клуби покарано за те, що вони не розрахувалися зі своїми колишніми гравцями.

Львівським «Карпатам» та ужгородській «Говерлі» заборонили заявляти нових гравців через борги низці екс-футболістів. А «Волинь», окрім «бана на посилення», ще й втратила 12 очок у чемпіонаті України з причини заборгованостей екс-воротарю Иссе Ндоє й півзахиснику Душану Савичу. 

Однак останнім часом, попри заборони, винуватці проводять активну трансферну кампанію і переглядають чимало гравців. Так, за різними даними, «Карпати вже переглянули» до п'яти-шести українців, а також декілька легіонерів з перспективою підписання (раніше з'являлася інформація, що з львівського клубу вже зняли всі санкції).

А «Говерла» взагалі привезла в Ужгород «пачку» потенційних новачків, які повинні допомогти знекровленому клубу після того, як з нього до Києва повернулися 12 орендованих футболістів «Динамо». Відтак інтернет-видання «Sport Arena» вирішило прояснити ситуацію з можливістю проводити трансфери і заявляти нових гравців клубами УПЛ, звернувшись з цим питанням у Федерації футболу Укураїни.

Перший заступник голови комітету ФФУ з питань трансферів і статусу футболістів Денис Лутюк дав чітку відповідь – «Карпатам», «Говерлі» і «Волині» в даний момент заборонено заявляти нових футболістів.  Він також пояснив: «У даній ситуації не зовсім коректно говорити про заборону на трансфери. Санкції, встановлені дисциплінарними правилами ФІФА та ФФУ, передбачають заборону лише на реєстрацію нових футболістів, а не на проведення трансферів. На сьогодні реєструвати нових гравців заборонено «Говерлі», «Волині» та «Карпатам».

Про це повідомили сьогодні, 5 лютого, в інтернет-виданні «Sport Arena».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів