Напівмарафон спричинить у Львові зміни в русі транспорту

15:48 20 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Lviv's Grand Prix Half Marathon 2017» в інтернет-мережі «Facebook»

29 жовтня у Львові відбудеться масштабна бігова подія – «Lviv's Grand Prix Half Marathon 2017».

Про це повідомили сьогодні, 20 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Другий за ліком Львівський напівмарафон збере близько 2100 учасників. Професіонали та любителі, дорослі та діти – до спортивного свята може долучитися кожний. Варто лише обрати одну із дистанцій».

«Цього року організатори події, компанія «Run Ukraine», пропонують традиційні індивідуальні дистанції – 21, десять, п’ять або два кілометри. Забіг два кілометри буде благодійним. 50% від стартового внеску учасників цього забігу будуть направлені на придбання спортивного протеза для героя мультимедійного проекту «Переможці», завдяки якому відбувається регулярна підтримка ветеранів АТО. Однойменний забіг є продовженням серії стартів «Переможці», що відбувалися протягом року у Києві, Дніпрі, Одесі», – поінформували також у міськраді.

«Окрім благодійного забігу, вперше у Львові в рамках «Lviv's Grand Prix Half Marathon» 2017 відбудеться сімейний забіг на два кілометри «Family Run», участь у якому доступна кожній родині. Пробігти самостійно дистанцію зможуть і маленькі спортсмени. Для них організують традиційні старти на 100, 500 і 1000 метрів», – розповіли також у міськраді.

«Родзинкою другого Львівського півмарафону стануть медалі фінішерів. Кожен учасник дистанції 21,0975 кілометра отримає на фініші унікальну пам'ятну медаль із зображенням портрету Андрія Кузьменка (лідер гурту «Скрябін»)», – повідомили також у міськраді.

«Маршрут півмарафону пролягатиме історичними вулицями міста. Старт і фініш – біля Оперного театру. Урочисто відкриватиме бігову подію 29 жовтня о 8:10 духовий оркестр Львівської філармонії», – поінформували також у міськраді.

«Lviv's Grand Prix Half Marathon 2017» – завершальний етап всеукраїнської бігової ліги Run Ukraine Running League 2017, що включає у себе п’ять бігових подій у чотирьох містах України – Києві, Дніпрі, Одесі та Львові. За підсумками усіх стартів будуть визначатися переможці серед любителів. Організатор ліги, компанія «Run Ukraine», дарує переможцям участь у престижному Празькому марафоні 2018 року», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів