Львівському хокейному клубу все-таки відмовили в участі в чемпіонаті Польщі

20:25 15 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: hc.lviv.ua

Про це повідомив у понеділок екс-директор ХК «Леви» Сергій Супрун.

Львівському хокейному клубу «Леви» відмовили в участі в чемпіонаті Польщі. Про це повідомив на сторінці Хокейної спільноти України у «Facebook» екс-директор клубу Сергій Супрун, якій нині займається тими хокеїстами, котрі наразі перебувають без клубів.

Зокрема, у листі, отриманому з Польської федерації хокею, йдеться: «Польська федерація отримала ваш лист з проханням допуску до участі в Польській лізі. На жаль, в поточному сезоні це неможливо, так як вже складено остаточний календар, а команди зіграли перші матчі».

Разом з тим, спортивний директор федерації хокею Польщі Томаш Рутковскі, який підписав лист, зазначив: «Ми відкриті до обговорення такої можливості на наступний сезон, але природно, ми повинні отримати дозвіл від польських клубів».

Два тижні тому ХК «Леви» подав заявку на участь в чемпіонаті Польщі. Клуб мотивував це тим, що проведення чемпіонату України перебуває під великим питанням через відмову більшості клубів брати участь в турнірі з причин відсутності фінансування. Про це інформує сьогодні, 15 вересня, агенція УНІАН.

Як інформував «ЩЛ», львівський хокейний клуб просився до чемпіонату Польщі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів