Львівські волейболісти знову прийматимуть у фіналі чемпіонату України харківських

09:48 25 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/barkomkazhany

25 квітня о 18.00 у львівському палаці спорту «Галичина» розпочнеться четвертий матч фіналу плей-офф чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд суперліги.

Про це повідомили в прес-службі львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани», де також розповіли: «Львівські «кажани» продовжують боротьбу у Чемпіонаті України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. 24 квітня відбувся матч фіналу плей-офф між ВК «Барком-Кажани» та ВК «Локомотив». Рахунок матчу – 2:3 (25:21, 22:25, 25:19, 23:25, 9:15)».

«У тяжкій і запеклій боротьбі «кажанам» не вдалось обіграти суперника. Хоч весь палац спорту «Галичина» готувався вітати львів‘ян з новим званням, «залізничники» таки вирвали перемогу на тай-брейку. Тож продовження двобою – 25 квітня о 18.00 у палаці спорту «Галичина», – поінформували також у прес-службі львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани».

«У випадку перемоги «Кажани» стають володарями кубку чемпіонів України з волейболу (команди грають до перемог у трьох матчах, наразі у «Кажанів» – дві перемоги, а одна – у «Локомотива»). Якщо ж гравці «Барком-Кажани» поступляться «залізничникам» – то завершальний матч відбудеться в Харкові», – повідомили також у прес-службі львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів