Львівські волейболісти прийматимуть у 1/16 фіналу Кубка ЄКВ «Войводину»

12:00 6 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ВК «Барком-Кажани» в інтернет-мережі «Facebook»

У середу, 6 грудня, о 19.00 у палаці спорту «Галичина» на вулиці Керченській (№8) розпочнеться перший матч 1/16 фіналу Кубка ЄКВ, у якому львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» прийматиме «Войводину» зі сербського міста Новi Сад.

Про це повідомили в прес-службі львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани», де також розповіли: «Це уже не перша зустріч львівських «кажанів» зі сербами. Торік львів’яни дебютували у Кубку ЄКВ із гри саме зі сербською «Войводиною». Тоді наша команда перемогла у домашньому матчі з рахунком 3:1. Проте на виїзді «кажани» поступились сербам з рахунком 0:3, відтак – залишили Кубок ЄКВ. Тепер львів’яни отримали повторний шанс відігратись».

«У матчах ЄКВ «кажани» стартували з перемоги. У рамках 1/32 фіналу Кубка ЄКВ львівський волейбольний клуб провів дві гри з ізраїльським клубом «Маккабі» із міста Тель-Авів. Львів`яни виграли з рахунком 3:1 вдома і програли з рахунком 3:2 в гостях, потрапивши у наступний тур Кубку», – поінформували також у волейбольному клубі.

Головний тренер ВК «Барком-Кажани» Угіс Крастіньш наголосив: «Ми змогли подолати «Маккабі», тепер боротьба з «Войводиною». Для нас це не новий суперник, тож знаємо як поводитись на майданчику. Головне – правильний психологічний настрій гравців і все вийде». 

«Матч-відповідь волейбольного протистояння в рамках ЄКВ у Сербії відбудеться 20 грудня», – повідомили також у прес-службі львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани», 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів