Львівські волейболісти достроково вибороли перше місце в регулярній частині чемпіонату України

12:20 28 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Волейбольний клуб «Барком-Кажани» набрав 74 очки, а в «Локомотива», який йде другим, – на 11 менше.

Здобувши дві виїзні перемоги над харківською «Юракадемією», львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» гарантував собі першу сходинку в регулярній частині чемпіонату України за тур до її завершення. Тепер у нього – 74 очки, а в «Локомотива», який йде другим, – на 11 менше (харків'яни програли другу гру «Буревіснику» з рахунком 2:3). Такий гандикап відіграти за один тур (два матчі, максимально можна набрати 6 очок) неможливо навіть у теорії. 

Перший поєдинок у Харкові розпочався неочікувано важко – підопічні Угіса Крастіньша програли перший сет з непоступливим рахунком 25:27. Відтак, «запахло» інтригою. Щоправда, це враження виявилося оманливим. 25:15, 25:18, 25:19 – рахунки наступних трьох сетів дали зрозуміти те, хто ж лідер турнірної таблиці. Черговий блискучий матч провів Тевкун (23 очки та один блок), а Гладенко (14 очок і шість блоків), Кісілюк (16 очок) та Богатирьов (13 очок та один блок) старалися не відставати від досвідченого діагонального.

Суботня зустріч виявилася легшою. Мало того, що матч тривав на півгодини довше, та ще й завершився він у трьох сетах традиційно впевненою перемогою «Баркому». Крастіньш вже звично для другого ігрового дня провів ротацію й на авансцену вийшли Бібер (13 очок), Бєгун (11 очок та один блок) та Капаєв (10 очок і три блоки). У підсумку – 25:19, 25:22, 25:20.       

В останньому турі «регулярки» «Кажани» зіграють знову на виїзді (втретє поспіль). Цього разу – проти «Фаворита» з міста Лубни (Полтавська область). А вже далі нас чекає другий етап. 

Про це повідомили в прес-службі львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів