Львівські курсанти виборюють призи спартакіади ЗСУ

21:42 22 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

В Одесі стартував турнір із міні-футболу серед команд вищих військових навчальних закладів.

На базі 9-го спортивного клубу управління фізичної культури і спорту Міноборони України В Одесі розпочалися змагання з міні-футболу серед вищих військових навчальних закладів у межах спартакіади Збройних Сил України. За її призи змагаються команди львівської Національної академії сухопутних військ, Харківського національного університету Повітряних Сил, одеських Військової академії та Інституту Військово-Морських Сил Національного університету «ОМА», Житомирського військового інституту імені Сергія Корольова, двох київських Військових інститутів – телекомунікацій та інформатизації й Національного університету імені Тараса Шевченка, а також та факультету військової підготовки Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Начальник відділу фізичної підготовки управління бойової підготовки Головного управління підготовки Збройних Сил України, полковник Олег Чернявський зазначив: «Командні ігри як форма фізичної підготовки спонукають до занять спортом, сприяють розвитку фізичних якостей військовослужбовців, згуртованості військового колективу та в подальшому допоможуть майбутнім захисникам Вітчизни у виконанні завдань за призначенням».

Турнір із міні-футболу серед команд вищих військових навчальних закладів триватиме впродовж трьох дніі. Трійка переможців буде нагороджена кубками, медалями та грамотами.

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, в прес-службі міністерство оборони України, де також опублікували фото- й відео репортажі з турніру.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів