Львівські «Карпати» залишать четверо гравців

16:10 11 травня 2016 р.

Денис Кожанов

Денис Кожанов
Фото: dt.ua

Генеральний директор футбольного клубу Юрій Дячук-Ставицький повідомив у середу: «У хлопців завершувалися контракти, а також терміни оренди, тож ми вирішили з ними попрощатися раніше, аби вони мали час на пошуки собі нових команд».

У прес-службі (інформаційному центрі) львівського футбольного клубу «Карпати» повідомили сьогодні, 11 травня:

«У вівторок із «Карпатами» попрощався грузинський легіонер «левів» Муртаз Даушвілі, який шукатиме собі нову команду. Сьогодні, у середу, львівський клуб залишать ще кілька гравців – центральний захисник Андрій Гітченко, вінгер Денис Кожанов та універсал Євген Неплях.

У той же час, молодіжну команду залишив Богдан Денега. Про це інформаційному центру повідомив генеральний директор ФК «Карпати» Юрій Дячук-Ставицький, який також розповів:

«У хлопців завершувалися контракти, а також терміни оренди, тож ми вирішили з ними попрощатися раніше, аби вони мали час на пошуки собі нових команд. Я би хотів подякувати кожному з них за якісну та сумлінну роботу у нашій команді.

До речі, в Євгена Непляха сьогодні день народження, з чим його вітаю та бажаю йому щастя, здоров’я та подальших гараздів. Він та інші гравці – хороші футболісти і неодмінно знайдуть собі нові клуби.

Ми ж бажаємо їм успіхів у майбутньому. У нас чимало перспективної молоді, будемо давати їм шанс, адже на цьому базується клубна філософія».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів