Львівські «Карпати» закликають своїх уболівальників спільно з ними провести в четвер «Патріотичний день»

12:40 10 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ua-football.com

Футбольний клуб запрошує вболівальників прийти в четвер о 10-й годині ранку до пам’ятника Степана Бандери.

У четвер, 11 вересня, львівські «Карпати» запланували провести низку патріотичних заходів, до яких запрошують долучитися уболівальників. Так, о 10:00 «зелено-білі» покладуть квіти до пам’ятника Степанові Бандері – символу національно-визвольного руху українського народу. 

Окрім цього, на площі перед пам’ятником карпатівці представлять ветеранам національно-визвольної боротьби, журналістам та уболівальникам новий, абсолютно ексклюзивний комплект червоно-чорної форми. Розробкою резервного комплекту форми займалися дизайнери ФК «Карпати» та технічного партнера клубу ТМ Joma. До речі, саме в нових, червоно-чорних футболках, карпатівці зіграють в неділю у Полтаві в матчі проти місцевої «Ворскли». 

Після покладання квітів та презентації форми, «леви» у повному складі вирушать на полігон, неподалік села Старичі. Зважаючи на важкі для нашої держави часи, кожен чоловік повинен уміти тримати в руках зброю та вправно нею користуватися. Військові інструктори навчать футболістів «Карпат» основним навикам поведінки із автоматами, снайперськими гвинтівками та гранатометами.

Тож ФК «Карпати» запрошує фанатів долучитися до патріотичних заходів і прийти о 10-ій годині ранку до пам’ятника Степана Бандери. Своє повідомлення про це в середу, Інформаційний центр ФК «Карпати» завершують гаслом «Разом ми – сила! Слава Україні!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів