Львівські «Карпати» вже не зрікаються чемпіонату України (відео)

20:26 13 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: prosport.tsn.ua

Інформаційний центр цього футбольного клубу повідомляє в четвер, що ФФУ та Прем’єр-ліги виконали його вимоги.


Відео: Карпати Львів

У його повідомленні «Карпати» продовжать виступ у чемпіонаті» мовиться:

«Як відомо, сьогодні, 13-го березня 2014 року, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Федерації футболу України у Будинку футболу було прийнято рішення про проведення незалежного фінансового аудиту діяльності ФФУ та Прем’єр-ліги та створення відповідної комісії з перевірки. 

– Таким чином вимоги, які львівський клуб висував ще з кінця минулого року, повністю задоволені, – говорить спортивний директор ФК «Карпати» Станіслав Кочубинський. – У зв’язку із цим ФК «Карпати» ухвалив рішення про доцільність продовження виступів команди у чемпіонаті України. Зараз команда готується до стартового матчу весняної частини змагань проти луцької «Волині». 

Стосовно реєстрації нових футболістів та лікаря ФК «Карпати», з якими нашим клубом було укладено контракти, ми вже надіслали гарантійний лист про оплату, адресований президенту ФФУ Анатолію Конькову та президенту ПЛ Віталію Данілову, та готуємо відповідний платіж на Прем’єр-лігу. Своєю чергою сподіваємось на те, що нові футболісти нашого клубу будуть заявлені для участі у чемпіонаті у найкоротший термін».

Як інформував «ЩЛ», львівські «Карпати» пригрозили в ультиматумі виходом з чемпіонату України: футбольний клуб попередив – якщо не зареєструють до вечора 13 березня його нових гравців, то він може відмовитися від участі у вітчизняній першості.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів