Львівські «Карпати» втрачають гравців

16:20 21 січня 2019 р.

Артем Федецький

Артем Федецький
Фото: fckarpaty.com

Віце-президент львівських «Карпат» Олег Смалійчук розповів про втрати цього футбольного клубу.

«Швед та Лебеденко наразі не працюють в загальній групі, оскільки ведуться перемовини з іншими клубами, які хочуть бачити у себе цих гравців, – повідомив віце-президент львівські «Карпати» Олег Смалійчук в інтерв’ю, опублікованому на сайті цього футбольного клубу. – У випадку, якщо пропозиція задовольнить «Карпати» і, насамперед, самих гравців, вони від нас поїдуть».

«На збори із командою не полетіли Артем Федецький, Денис Мірошніченко та Олег Голодюк. По Артему питання наразі залишається відкритим. Він потужний професіонал, сильний футболіст і хороша людина, – розповів також Олег Смалійчук. – Але в інтересах клубу я прийняв рішення давати дорогу молодим. Артему я запропонував стати граючим тренером дубля, а влітку перейти на довготривалу роботу в структурі «Карпат». Мені б дуже хотілося, щоб Артем із нами працював ще багато років».

«Щодо Мірошніченка, то влітку у нього завершується контракт. Відповідно до регламенту ФІФА, він має право вести переговори із іншим клубом, – зазначив також Віце-президент «Карпат». – Власне, я думаю, що він це і робить. З нашого боку логічне рішення – перевести гравця в дубль, щоб він тренувався там до літа».

Олег Смалійчук також повідомив: «До Олега Голодюка у нас нема ніяких претензій. Він зрозумів, що прийшов період щось змінити, тому попросив його відпустити. Ми дуже вдячні йому за роки роботи і сподіваємося, що Олег колись повернеться в «Карпати», адже він вже може називатися легендою клубу».

Олег Смалійчук також розповів: «Упродовж минулого року ми вели переговори із Данилом Сіканом щодо продовження контракту. Однак, я відчув, що всі його мрії спрямовані на те, щоб якомога швидше залишити Львів і «Карпати». Данило відмовився продовжувати контракт, відповідно, ми також не можемо розраховувати на гравця, чиє серце не з нами. Тому ми готові до пропозицій від інших клубів. А Данилові я бажаю успіхів у його подальшій кар'єрі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів