Львівські «Карпати» вдруге в сезоні зіграли внічию

19:28 20 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

«Зелено-білі» залишилися на вже звичній для них 10-й сходинці в турнірній таблиці.

«Карпати» – «Олександрія» – 0:0

6-й тур. 20.08.2017, 17:00. «Україна», Львів. 4 221 глядач. Похмуро, дощ. +22°С

Арбітр – Дмитро Кутаков (Бровари). Асистенти арбітра: Андрій Єрємєєв (Миколаїв), Леонід Ярмолинський (Київ). 

«Карпати»: Підківка, Лебеденко, Лобай, Кортеджано, Федецький (Мірошніченко, 71), Голодюк, Ді Франко, Тіссоне, Худоб’як, Чачуа (Гуцуляк, 78), Дебелко (Мемешев, 61).

Запасні: Мисак, Перейра, Аркес, Кльоц.

Головний тренер – Серхіо Наварро.

«Олександрія»: Леванідов, Чеботаєв, Бондаренко, Каленчук, Куліш (Сітало, 70), Пономар, Чорній (Цуріков, 60), Пашаєв, Грицук, Старенький (Полярус, 76), Банада.

Запасні: Паньків, Гітченко, Бацула, Стецьков.

Головний тренер – Володимир Шаран.

Попередження: Лобай, 27, Підківка, 29, Голодюк, 31, Чачуа, 64, Лебеденко, 70 – Банада, 29.

У четвер підопічні Володимира Шарана провели єврокубковий поєдинок у Борисові проти тамтешнього «БАТЕ». Одразу із Білорусі олександрійці вирушили до Львова, де пройшли останні дні підготовки перед поєдинком з «Карпатами».

У заявці на матч з «Олександрією» опинилися відразу двоє новачків львів’ян. Іспанський наставник довірив місце у стартовій одинадцятці Фернандо Тіссоне, який розташовувався на полі ближче до лінії захисту. Редван Мемешев, на відміну від свого партнера по команді, спостерігав за початком матчу з лавки запасних. 

Активність «зелено-білих» попереду була помітна з перших хвилин. Не став довго чекати Худоб’як, який вже на другій хвилині гри заробив для команди перший стандарт. Після розіграшу кутового удару Федецький класно пробивав головою, а воротар гостей ледь не зрізав м’яча з-під перекладини у власні ворота. «Олександрія» теж відповіла гострим епізодом: після навісу Грицука з флангу на добиванні був першим Чорній, удар якого виявився геть не точним.

«Карпати» мали створили кілька хороших можливостей аби першими відкривати рахунок у матчі. Худоб’як технічно прибрав суперника та пробивав із-за меж штрафного майданчика, не надто сильний удар капітана зафіксував Леванідов. Одразу ж Ігор намагався вибачитись за змарновану можливість: Худоб’як красиво обігрався з Тіссоне та віддавав на Дебелка, форвард «зелено-білих» не помітив, що забрався у положення «поза грою».

Початок другої 45-хвилинки запам’ятався гостротою від львівської команди. Спершу Тіссоне знайшов прострілом Дебелка, удар якого заблокувала оборона гостей. Пізніше італієць класно віддавав на Голодюка – оборона «Олександрії» знову була на місці. Найбільш небезпечною нагодою вивести «Карпати» вперед не скористався Дебелко: Лобай виводив нападника на ударну позицію, а Роману знову забракло точності при останньому дотику.

Закотити м’яча у ворота першими вдалось олександрійцям, щоправда, арбітр зустрічі вчасно зафіксував офсайд у Понамаря. І знову карпатівці вирвались у швидку контратаку: Гуцуляк класно розібрався з суперником та прострілював у штрафний майданчик гостей – не зуміли карпатівці нанести завершальний удар. За кілька хвилин той же Гуцуляк вийшов один на один з Леванідовим – занадто простий удар для кіпера гостей.

Про це повідомили сьогодні, 20 серпня, в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів