Львівські «Карпати» вдесяте в сезоні зіграли внічию

16:20 24 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/FCKarpatyLviv

Одесу накрив снігопад, тому, попри боротьбу працівників стадіону за більш-менш якісне поле, командам довелося зіграти на засніженій поляні.

Про це повідомили сьогодні, 24 лютого, в інтернет-виданні « Футбол 24», де також розповіли: «У матчі 21-го туру чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги «Чорноморець» та «Карпати» зіграли на засніженому полі нульову нічию. У дебюті суперники обмінялися небезпечними моментами, а потім «Чорноморець» залишився в меншості – Ковалець відповів Вербному на поштовх, вдаривши опонента в обличчя.

Проте, отримавши чисельну перевагу, «Карпати» нею не скористалися. Більш того, одесити продовжували періодично турбувати оборону львів'ян. Наприкінці поєдинку дует Бойчишин-Друді кинув у бій колумбійців Бедою та Кортеса, але це не принесло гостям жодних дивідендів. Відтак, «Карпати» набрали 19 очок і підіймаються на дев’ятете місце, обійшовши «Зірку». Натомість «Чорноморець» (18 пунктів) порівнявся з клубом з Кропивницького.

Статичтику сьогоднішнього матчу в Одесі навели в інформаційній службі ФК «Карпати»:21-й тур. 24 лютого, 14:00. Одеса, стадіон «Чорноморець». Сніг. -2°С

Арбітр – Володимир Міланич (Миколаїв). мАсистенти арбітра: Олег Плужник (Харків), Володимир Володін (Херсон). Четвертий арбітр – Іван Бондар (Київ).

Делегат ФФУ – Тарас Клим (Івано-Франківськ).  Спостерігач арбітражу – Сергій Лисенчук (Київ).

«Чорноморець»: Новак, Мамаду (Смірнов, 47), Жуніч, Зубейко, Татарков, Ф. Бамба, Ковалець, Чорній, Гуті (Бобко, 46), Третьяков, Сільвіо (Семенів, 75).

Запасні: Безрук, Люлька, Романюк, Хамелюк.
Головний тренер – Костянтин Фролов.

«Карпати»: Підківка, Мірошніченко, Сандохадзе, Лобай, Гуцуляк (Кортес, 71), Вербний (Кльоц, 60), Ді Франко, Карраскаль, Мякушко (Бедойя, 83), Швед, Акулінін.

Запасні: Мисак, Лебеденко, Стасишин.
Головний тренер – Олег Бойчишин.

Попередження: Татарков, 4, Мамаду, 35, Новак, 90+1 – Ді Франко, 20, Вербний, 29, Сандохадзе, 36, Карраскаль, 64, Кльоц, 69.

Вилучення: Ковалець, 29 (груба гра).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів