Львівські «Карпати» тренуватиме Сергій Зайцев (+відео)

12:38 6 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

Допомагати Сергію Зайцеву у тренерському штабі будуть Андрій Тлумак та Володимир Васютик.

У прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати» повідомили 5 липня: 

«Зважаючи на те, що виконувач обов’язків головного тренера «Карпат» Анатолій Чанцев наразі не може продовжити роботу з командою у зв’язку зі станом здоров`я та подальшою реабілітацією, на польські збори «зелено-білих» повезе Сергій Зайцев. Новий виконувач обов’язків головного тренера до цього працював на посаді керівника розвитку дитячого-юнацького футболу ФК «Карпати».

Допомагати Сергію Зайцеву у тренерському штабі будуть чудово відомі львівським уболівальникам Андрій Тлумак та тренер воротарів Володимир Васютик.  Уже 6-го липня «Карпати» вирушать на збори до Польщі, де попередньо запланували провести три спаринги.

9-го липня команда зіграє проти «Руху» з Хожува, 16-го проти чеської «Карвіни». Ще один спаринг запланований на 12-е липня, суперник з’ясовується.  

Сергій Ларіонович Зайцев народився 13 квітня 1973 року в Запоріжжі. Вихованець ДЮСШ ФК «Металург» (Запоріжжя). Перший тренер – Володимир Кочегаров. Ігрове амплуа – захисник. 

Виступав за «Маяк» (Харків), «Торпедо»(Запоріжжя), «Металург» (Запоріжжя), «Металіст» (Харків), КаМАЗ (Набережні Човни, Росія), «Легія» (Варшава, Польща), словацькі клуби «Татран» (Пряшів), «Дукла» (Тренчин), 1FC «Кошице», казахські «Атирау»,«Іртиш» (Павлодар),«Кайсар» (Кизил-Орда), а також білоцерківську «Рось».  Чемпіон і срібний призер першості СРСР серед юнаків у складі запорізького «Металурга».

На тренерській роботі з 2009 року. У 2013-му очолював запорізький «Металург», а у 2015-му був головним тренером «Зорі» (Бельці, Молдова). Працював помічником головного тренера клубів «Атирау», «Рось», «Металург»(Запоріжжя). Срібний призер серед команд першої ліги. Освіта вища (Львівський державний інститут фізкультури)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів