Львівські «Карпати» транслюватимуть другий тайм матчу з «Олімпіком»

11:24 21 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/FCKarpatyLviv

Уболівальники зможуть потрапити 21 лютого на стадіон «Україна» безкоштовно.

В інформаційному центрі ФК «Карпати» запевнили: «У середу, 21 лютого, львівські «Карпати» та донецький «Олімпік» дограють поєдинок 18-го туру, що розпочався ще на початку грудня минулого року. Тоді через сильний снігопад, арбітр поєдинку Катерина Монзуль вирішила не виводити команди на другий тайм».

«Після довготривалих кабінетних розбірок постановлено, що матч необхідно дограти саме 21 лютого, на стадіоні «Україна». При цьому тренери зможуть використати не лише тих гравців, які перебували у складі команд торік, але й новачків, з якими було укладено контракти у час міжсезоння», – розповіли також у прес-службі ФК «Карпати».

«Усі уболівальники зможуть потрапити на стадіон безкоштовно, а для тих, хто не матиме такої нагоди, ФК «Карпати» організує пряму трансляцію на офіційному «YouTube»-каналі. Початок трансляції запланований на 14:00», – поінформували також у прес-службі ФК «Карпати».

«Перший тайм цього поєдинку завершився з рахунком 1:1. Рахунок відкрив Сергій Мякушко, який отримав хорошу передачу на хід із глибини, прорвався до карної зони і точно пробив між ніг Кичаку. Однак за кілька секунд до перерви, після навісу, Кравченко виявився найспритнішим у штрафному «Карпат» і сильно пробив повз Підківку», – повідомили також в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів