«Карпати» ще не отримали атестат Прем'єр-ліги

23:45 26 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Комітет з атестації попросив додаткову інформацію у чотирьох клубів.

На засіданні комітету Федерації футболу України з атестації клубів Прем'єр-ліги було прийнято рішення видати наразі атестати лише київському «Динамо», донецьким «Шахтарю» та «Олімпіку», полтавській «Ворсклі», одеському «Чорноморцю» й «Олександрії», натомість відмовити харківському «Металісту», ужгородській «Говерлі» й луцькій «Волині». Ці офіційні результати будуть направлені в клуби. А запорізький «Металурга» сам не подавав заявку на проходження процедури атестування.

Ще у чотирьох клубів – дніпропетровського «Дніпра», львівських «Карпат», луганської «Зоря» і дніпродзержинської «Сталі» – комітет з атестації попросив додаткову інформацію. Причому – не лише фінансову. Її запланували розглянути на наступному засіданні атестаційного комітету.

Під час проходження процедури атестації клуби вивчаються за п’ятьма критеріями: правовим, спортивним, кадрово-адміністративним, інфраструктурним і фінансовим. Клуби здають документи на відповідність цим критеріям. Якщо інформації не досить для обговорення рішення, то у клубу запитується додаткова інформація.

Про це повідомили сьогодні, 26 квітня, в інтернет-виданні «Футбол 24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів