Львівські «Карпати» розпочнуть друге коло чемпіонату України в Кропивницькому

09:48 15 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: prosport.tsn.ua

Поєдинок 12-го туру між «Зіркою» з Кропивницького й львівськими «Карпатами» розпочнеться в неділю, 15 жовтня, о 14:00.

В інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати» розповіли про їхній сьогоднішній матч:

«У неділю, 15 жовтня, «Карпати» розпочнуть друге коло у прем’єр-лізі. Суперником «зелено-білих» буде кропивницька «Зірка». Для команди Сергія Зайцева цей поєдинок стане другим гостьовим поспіль. Варто зауважити, що обидві команди є сусідами у турнірній таблиці, яких розділяє лише одне очко.

Заключні тури у відборі національних збірних на чемпіонат світу утворили вікно в прем’єр-лізі. Команди мали нагоду перевести подих і з новими силами стартувати у другому колі. Учасники чемпіонату України по-різному заповнили паузу в календарі, а деякі з них ще й делегували своїх представників до збірних. 

Олександр Головко запросив до лав молодіжної збірної України двох гравців «Зірки» (Маткобожика і Прядуна) і двох карпатівців (Гуцуляка і Османа). У важливому протистоянні з голландськими однолітками взяли участь представники «Карпат» – і Олексій, і Олександр вийшли на поле «Оболонь-Арени» з перших хвилин. До речі, у збірній України U-19 «Зірку» репрезентував Кирило Дришлюк, який є гравцем головної команди кропивничан, а «Карпати» відрядили Олега Веремієнка і Андрія Ременюка. Хлопці із завданням впоралися – «синьо-жовті» пробилися до еліт-раунду Євро-2018.

Без збірників «Зірка» і «Карпати» продовжували підготовку до очної зустрічі. Минулої неділі обидві команди провели свої спаринги. У Винниках «леви» зустрічалися з представником прем’єр-ліги «Вересом» і поступилися 0:2. Тренерський штаб львів’ян використав 22 футболістів і мав нагоду перевірити у бою практично всіх виконавців, які знаходяться в основній обоймі.  

Що стосується «Зірки», то вона також у неділю провела спаринг з молодіжною командою. У двох таймах по 40 хвилин більш досвідчені футболісти здолали дублерів з рахунком 5:0. 

Недільний матч – шанс для «Карпат» і «Зірки» перервати невтішні серії: львів’яни не знають перемог у семи матчах поспіль, а кропивничани не вигравали в останніх чотирьох турах. До речі, матч першого кола, у якому дебютувало відразу п’ятеро карпатівських новачків, завершився нічиєю 1:1. Амбросій Чачуа в дебюті поєдинку відкрив рахунок, однак ще до перерви гості забили у відповідь – Ігор Загальський реалізував пенальті. Загалом же тоді «Зірка» мала всі підстави бути задоволеною і нічийним результатом, адже господарі володіли тотальною перевагою.

Як складеться двобій, що відбудеться в Кропивницькому, дізнаємося вже у неділю. Свисток Дениса Шурмана, який вперше обслуговуватиме матч за участю «зелено-білих», прозвучить о 14:00. 

Прем'єр-ліга 2017-2018 років. Матч 12-го туру

«Зірка» (Кропивницький) – «Карпати» (Львів) 

15 жовтня. Початок –14:00. Кропивницький. Стадіон «Зірка»

Арбітр – Денис Шурман (Вишневе). Асистенти арбітра: Віктор Матяш (Донецьк), Володимир Висоцький (Малокатеринівка). Четвертий арбітр – Іван Бондар (Київ).

Делегат ФФУ – Володимир Фощій (Черкаси). Спостерігач арбітражу – Юрій Власенко (Київ).

Орієнтовні склади команд за версією інформаційного центру ФК «Карпати»:

«Зірка»: Паст, Качараба, Пепе, Маткобожик, Цюпа, Драченко, Гедж, Чичиков, Рассадкін, Прядун, Ель-Амдауі.

«Карпати»: Мисак, Лобай, Нестеров, Кортеджано, Федецький, Голодюк, Худоб’як, Ксьонз, Мякушко, Ді Франко, Гладкий.

Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів