Львівські «Карпати» розгромили російський «Арсенал» (відео)

12:27 31 січня 2014 р.

Перший гол у ворота тульських «канонірів» забив Олександр Гладкий.

Перший гол у ворота тульських «канонірів» забив Олександр Гладкий.
Фото: ТСН.ua

Пропустивши першими, українці продемонстрували неабияку волю до перемоги – забили шість м'ячів у відповідь.


Відео: Карпати Львів

Львівські «Карпати» провели третій товариський матч на тренувальному зборі в Туреччині. «Зелено-білі» перемогли тульський «Арсенал» з рахунком 6:1.

Гра проти команди ФНЛ (аналог першої ліги), яку очолює відомий радянський футболіст Дмитро Аленічев, невдало почалася для львів'ян. На 17-й хвилині росіяни заробили пенальті і Кутьїн з позначки переграв Романа Підківку.

Львів'яни одразу відігралися. Зеньов на швидкості пролетів повз кількох захисників, змістився в центр і віддав передачу на Гладкого, який уник офсайду і переграв знаменитого голкіпера Олександра Філімонова.

Другий гол леви забили на 40-й хвилині. Льопа ефектно пробив зі штрафного, перекинувши стінку – Філімонов лиш поглядом проводжав м'яч у сітку.

А на перерву «карпатівці» пішли за рахунку 3:1. Костевич подав кутовий, після якого Зеньов у красивому стрибку вперіщив м'яча головою в дев'ятку.

На 56-й хвилині Бохашвілі не пошкодував м'яча юному Завійському, а тому нічого не залишалося, як переправити його у ворота. Невдовзі свою майстерність показав Младен Бартуловіч. В оточенні трьох суперників він проштовхнув м'яча на Бохашвілі і цього разу Євген усе зробив сам.

А масну крапку поставив Денис Васін. Нападник відірвався від опіки захисника, обіграв воротаря, який кинувся йому на перехоплення, наблизився до воріт і пробив повз іншого оборонця, який кинувся рятувати ситуацію.

У підсумку, 6:1 – результат хоч і не важливий, але все ж приємний. Тим паче, що«Карпати» перемогли втретє поспіль.

Наступним суперником «левів» буде польський «Рух» з Хожува. Цей поєдинок відбудеться 1 лютого.

Про це повідомляє сьогодні, 31 січня, «ТСН.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів