Львівські «Карпати» прийматимуть «Олександрію»

12:15 4 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/FCKarpatyLviv

У середу, 4 березня, о 19:30 на стадіон «Україна» у Львові розпочнеться матч 21-го туру чемпіонату України з футболу серед клубів прем’єр-ліги, в якому «Карпати» прийматимуть «Олександрію».

Про це повідомили в інформаційному центрі «Карпат», де також розповіли, що майбутні суперники схожим чином стартували у новому році. В першому турі після відновлення чемпіонату львів’яни зіграли внічию зі СК «Дніпро-1» (1:1), а потім на виїзді поступилися ковалівському «Колосу» (1:2). А підопічні Володимира Шарана навпаки спочатку вдома програли тому ж таки «Колосу» (1:2), а потім на виїзді розписали мирову з ПФК «Львів» (1:1).

«Зелено-білі» традиційно невдало протягом останніх років грають з «Олександрією», проте матч першого кола на Кіровоградщині складався таким чином, що цього разу «Карпати» були як ніколи близькі до того, щоб перервати неприємну тенденцію.

Після безгольового першого тайму одразу по перерві команди обмінялися голами – на влучний удар Дмитра Гречишкіна відповів Тім Халл. Однак наприкінці зустрічі Владислав Бабогло приніс господарям перемогу 2:1.

У суботу олександрійці зіграли на «Україні» зі «Львовом» і залишилися у місті Лева, де готувалися вже безпосередньо до протистояння з «Карпатами». Не допоможуть у середу «Олександрії» травмовані Кирило Ковалець та Дмитро Шастал.

У «Карпат» також не без кадрових проблем – Геннадій Пасіч у минулому турі отримав четверту жовту картку і вимушений пропустити майбутній поєдинок. Крім того, все ще у лазареті перебувають Ярослав Деда, Олег Веремієнко, Володимир Якімець та Володимир Танчик.

Як інформував «Щоденний Львів», 29 лютого «Карпати» зазнали 11-ї поразки в сезоні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів