Львівські «Карпати» прийматимуть «Чорноморець»

11:15 24 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: sportanalytic.com

У неділю, 24 вересня, о 19:30, на полі стадіону «Україна» розпочнеться матч 10-го туру прем’єр-ліги між «Карпатами» та «Чорноморцем».

Про це повідомили в інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати», де також розповіли:
«До Львова завітає Олег Дулуб, який ще у минулому сезоні очолював «зелено-білих», а вже на початку вересня був призначений на посаду головного тренера «моряків». Прихід в Одесу білоруського фахівця позитивно вплинув на виступи «Чорноморця».
Під керівництвом нового тренерського штабу (до якого увійшов помічник Дулуба в «Карпатах» Юрій Поклад, Олександр Грановський, який свого часу виступав за «левів», та Василь Хомутовський) одесити провели два поєдинки, однак вже зараз можна сказати, що «Чорноморцю» вдалося зробити майже неможливе. Після жахливого старту «Чорноморець» у першому ж матчі під керівництвом Дулуба переміг на виїзді «Зірку».
На той момент команда Романа Монарьова в Кропивницькому програла лише раз у цьому сезоні. У наступному турі на «моряків» чекав екзамен у вигляді «Шахтаря», але чемпіон змушений був вдовольнитися лише нічиєю.
У цих двох протистояннях «Чорноморець» не пропускав. У перші ж дні свого перебування в Одесі Дулуб провів кілька трансферів. Клуб підписав контракти з тріо французів: Вагом, Бамбою і Н’Діайе, а також білоруським голкіпером Аляксандром Гутаром. Останній став абсолютним героєм всіх можливих символічних збірних туру, а на матч з «Шахтарем» навіть вийшов з капітанською пов’язкою.
Футболісти «Карпат» у неділю матимуть шалене бажання стати першими, кому вдалося пробити Гутара в Прем’єр-лізі. Після не найкращого старту в чемпіонаті «зелено-білі» провалили і кубковий матч в Івано-Франківську.
Поєдинок з «Прикарпаттям» став страшним сном для вболівальників «Карпат». Коли ж, як не у неділю виправляти скрутне становище, у якому опинилася команда.
Незважаючи на всі проблеми і складність ситуації, «Карпати» потребують підтримки трибун. У Львові вболівальники завжди були разом з командою, тому спільними силами потрібно долати усі труднощі. Перший крок на цьому шляху – недільна зустріч з «Чорноморцем».
Прем'єр-ліга 2017/2018. Матч 10-го туру «Карпати» (Львів) – «Чорноморець» (Одеса)
24 вересня. Стадіон «Україна». Початок – о 19:30. Львів.
Арбітр – Іван Бондар (Київ). Асистенти арбітра: Олександр Марчик (Київ), Руслан Єрмоленко (Чернігів). Четвертий арбітр – Віктор Копієвський (Кропивницький). Делегат ФФУ – Олег Кучер (Рівне).
Спостерігач арбітражу – Сергій Цимбал (Київ). Дискваліфікація: Артем Федецький («Карпати»).

Орієнтовні склади команд за версією інформаційного центру ФК «Карпати»:
«Карпати»: Мисак, Кортеджано, Лобай, Нестеров, Ксьонз, Кльоц, Худоб’як, Ді Франко, Мемешев, Чачуа, Гладкий.
«Чорноморець»: Гутар, Ваг, Н'Діайе, Жуніч, Бамба, Зубейко, Татарков, Політило, Ковалець, Третьяков, Хобленко.
Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів