«Карпати» приєднались до проекту «Зроби крок»

12:12 8 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ФК «Карпати» в інтернет-мережі «Facebook»

Футбольний клуб взяв участь у профорієнтаційному проекті «Зроби крок», метою якого є надати можливість дітям з малозабезпечених сімей, а також вихованцям навчально-реабілітаційного центру імені святого Миколая, спробувати себе у професіях мрії.

Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати», де також розповіли: «Зокрема, серед вихованців навчально-реабілітаційного центру знайшлись маленькі футбольні фанати. Діти полюбляють спостерігати за футбольним життям не лише через екрани телевізорів, а й поганяти м’яча у стінах власної школи. «Карпати» із задоволенням приєднались до проекту «Зроби крок»та залюбки відчинили перед дітками центру імені святого Миколая двері тренувальної бази в Брюховичах.
«Традиційно, для юних гостей провели екскурсію карпатівською домівкою, де діти по фотографіях намагались впізнати знайомі обличчя футболістів та тренерів «зелено-білих». Особливою стала екскурсія для зовсім юного карпатівця, який робить перші футбольні кроки під керівництвом Самсона Ґодвіна. Саме він впізнав свого тренера на одній з фотографій, що прикрашають стіни заміської бази «левів», – запевнили в інформаційному центрі ФК «Карпати».
Організатор ГО «Розвиток Громади» Лілія Гончарук розповіла: «Багато діток після уроків полюбляють пограти у футбол, побачивши це, ми відразу ж загорілись ідеєю їх ближче познайомити з цим видом спорту. Для них це дуже круто: побачити справжніх футболістів, перекинутись з ними кількома словами, відчути підтримку. Популяризація спорту для дітей у такому віці справді необхідна, тож завдяки «Карпатам» ми зробили їхні мрії реальнішими». 
«Діти отримали можливість спробувати себе на різноманітних тренажерах, від великої кількості яких у них буквально розбігались очі. Після екскурсії, що тривала не менше півгодини, дітлахи разом з командою вийшли на тренувальне поле, де зробили спільне фото на згадку та домовились про повторну зустріч, щоби вже разом поганяти м’яча з футболістами», – повідомили також в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів