Львівські «Карпати» програли свій перший матч на чолі з Олегом Лужним

23:34 28 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com.ua

Єдиний гол «зелено-білих» забив їх потенційний новачок – аргентинець українського походження Густаво Бланко Лещук.

Львівські «Карпати» програли сьогодні, 28 січня, свій перший матч під керівництвом Олега Лужного. У прес-службі (інформаційному центрі) «зелено-білих» розповіли про цей поєдинок:

«Суперником львів’ян став румунський «Петролул», який через проблеми з ліцензуванням втратив велику кількість очок і тепер вимушено замикає турнірну таблицю. Однак, на відміну від «Карпат», румуни вже довго готуються в Туреччині, адже сезон в їхньому чемпіонаті стартує набагато раніше, аніж в Україні. І в цьому у «Петролула» була відчутна перевага.

На свій перший матч «Карпати» вийшли в такому складі: Сілецький, Костевич, Пластун, Новотрясов, Сергійчук, Кльоц, Голодюк, Кожанов, Карноза, Пучковський, а також один гравець, який знаходиться на перегляді (аргентинець українського походження Густаво Бланко Лещук – «ЩЛ»). Саме цей потенційний новачок вже на початку гри відзначився забитим м’ячем. Денис Кожанов класною передачею знайшов його у карній зоні, після чого він спокійно прийняв м’яча правою ногою, а лівою вклав круглого точно в кут метрів з 11-ти. 

Невдовзі «зелено-білі» могли подвоїти рахунок і знову не обійшлося без участі Кожанова. Денис прострілив у центр карної зони з флангу, але Артур Карноза на якусь мить не встиг до м’яча. Варто сказати, що на старті матчу «Карпати» виглядали дуже здорово в усіх ігрових компонентах. 

Ближче до середини тайму румунам вдалося трішки вирівняти гру і відтиснути нашу групу атаки від своїх воріт. У той же час, гравці «Петролула» залишалися без ударів та моментів. Та вже ближче до кінця тайму, наші суперники активізувалися і запам’яталися двома моментами. Якщо перший удар виявився надто неточним, то Іван Сілецький з другим ударом надійно впорався!

Та саме «Карпати» мали йти на перерву з двома м’ячами в активі. На останній хвилині Олег Голодюк прийняв м’яча на фланзі, одразу ж відпасував на автора першого гола, а той в один дотик обігрався з Карнозою. Технічний хавбек у три дотики розібрався з обороною, прокинув круглого на хід і сильно пробив. На щастя для румунів, їхній воротар дивовижно потягнув цей удар...

На другий тайм »Карпати» вийшли у такому складі: Мозіль, Гітченко, Ксьонз, Кравець, Даушвілі, Чачуа, Худобяк, Богач, а також троє гравців, які знаходяться на перегляді (колишній гравець молодіжної збірної команди України – захисник Євген Неплях, екс-нападник київського «Динамо-2» Олег Маїк і хорватський нападник Маріо Єлавіч. – «ЩЛ»).

Як згодом виявилося, другий тайм виявився не таким багатим на моменти. Румуни, які, очевидно, перебували в кращих кондиціях почали активно тиснути і невдовзі забили. Карпатівці сфолили біля власної карної зони, а гравець «Петролула» вдало виконав штрафний метрів з 20-и. 

Знову вийти вперед карпатівці могли після класного прострілу від Ксьонза, але на його передачу нападники відгукнутися не встигли. Натомість, румуни своїм шансом скористалися, точніше, використали подарунок у вигляді обрізки від нашої оборони.

З першої спроби Олег Мозіль свою команду врятував, але на добиванні першими були румуни. Невдовзі «зелено-білі» пропустили і третій гол. Цього разу румунам вдалася хороша атака, що закінчилася точною розрізною передачею та влучним ударом – 1:3. З таким рахунком матч і завершився. Нагадаємо, що наступним спаринг-партнером «зелено-білі» стане чеський клуб «Словацко». Цей матч заплановано на 2 лютого».

Натомість на «Сайті фанiв i вболiвальникiв ФК «Карпати» (Львiв)» – «FCKarpaty.Com.Ua» – розповіли в четвер:

«Аргентинець українського походження може продовжити кар'єру в «Карпатах».  24-річний футболіст перебуває на перегляді у львівському клуб. 

Минулий сезон нападник провів у команді другої ліги Швеції «Ассирійска» В активі нападника – дев’ять голів і шість асистів в 25-ти матчах. 

Густаво Бланко Лещук є вихованцем аргентинського «Арсенала» (Саранді). В своїй кар'єрі Бланко пограв за аргентинський «Депортіво» (Мерло), російський «Анжи» та мароканський «Відад».  У сьогоднішньому спарингу Бланко став автором єдиного гола «Карпат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів