Львівські «Карпати» програли рівненському «Вересу»

21:25 25 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Наступним суперником «зелено-білих» стане луцька «Волинь».

У прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати» розповіли про сьогоднішній матч:

«У третьому матчі літнього міжсезоння «карпатівці» зустрічалися з рівненським «Вересом», командою, що здобула право виступати у першій лізі, а також поставила завдання пробитися до еліти українського футболу. Спаринг видався корисним для обох команд, адже і Анатолій Чанцев, і Володимир Мазяр переглядають потенційних новачків та формують оптимальний склад на офіційний сезон.

«Карпати» розпочали матч у такому складі: Підківка, Костевич,Рижук, Нестеров, Мірошніченко, Кльоц, Чачуа, Худоб’як, Кравець, Ґ.Лещук, Ксьонз. 

У складі «Вереса» на поле вийшли: Попович, Западня, Борзенко,Зозуля, Неплях, Кучеров, Орловський, Герасимець, Степанюк,Сікорський та Волошинович.

На правах господаря «карпатівці» швидко забрали м’яча і почали загострювати ситуацію біля воріт суперника. Однак і самі гості билися відчайдушно, і сонце пекло немилосердно. Важко було обом командам, які крім всього іншого просто не готові фізично, зважаючи на середину літа – час, коли гравці починають набирати форму.

І все ж завдяки активності Павла Ксьонза «леви» могли дуже швидко відкрити рахунок. Саме «сімка» «Карпат» грав роль першої скрипки, роздаючи класні передачі. На жаль, партнери ними не скористалися. Прекрасна нагода була в Ігоря Худоб’яка, а згодом вже сам Ігор вивів на удар Лещука. Здавалося, що м’яч вже закотиться у ворота, але з самої лінії його виніс захисник «Вереса». 

Натомість забили гості. Після виконання штрафного, м’яч вилетів до центра поля, звідки пішла зворотня верхова передача. Зважаючи на велику кількість гравців у карній зоні, оборонці не встигли розібратися у ситуації, що дозволило Борзенку прийняти м’яча і пробити повз Підківку. 

На другий тайм «леви» практично повністю оновили склад, за винятком Костевича та Підківки. Окрім них на поле вийшли: Маркович, Лобай, Новотрясов, Сениця, Вербний, Страшкевич, Гемега, Кузик та Габріель. Однак пограти у відкритий футбол не вийшло. 

Володимир Мазяр, очевидно, моделював ситуацію, коли треба зберегти рахунок, тож «Верес» практично не переходив половину поля, натомість кинув усі сили на оборону власних воріт. Попри це у «Карпат» вистачало моментів для того, щоб забити не один гол. Мабуть, найкращий був у Костевича, який після класної комбінації вийшов на побачення з Когутом, але пробив не найкращим чином.  Тож «Карпати» у спарингу поступилися, однак підготовка до сезону триває. Наступним суперником «левів» стане луцька «Волинь».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів