Львівські «Карпати» презентували новий комплект форми й вирушили в камуфляжах на полігон

18:35 11 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

Як повідомив у четвер інформаційний центр футбольного клубу, «леви вийшли в люди у нових ігрових футболках біля пам’ятника Степанові Бандері.

Інформаційний центр ФК «Карпати» повідомив сьогодні, 11 вересня:

«Нещодавно, у Бернардинському дворику, «Карпати» представили новий комплект домашньої форми від технічного спонсору клубу – ТМ Joma. Ще тоді організатори цього заходу пообіцяли, що невдовзі буде презентована і резервна, червоно-чорна форма. Зранку 11 вересня, біля пам’ятника Степанові Бандері, «леви» виконали свою обіцянку і «вийшли в люди» у нових ігрових футболках. 

Як відомо, червоно-чорні барви використовувалися львівськими футболістами у сезонах 1996/1997 років, також вони одягали червоно-чорну амуніцію на фінал Кубка України у 1999 році. У 2010 році кольори повернулися у вигляді резервної форми ФК «Карпати». 

Організатори проекту презентації заявили, що хоча червоно-чорні кольори не рідко мозолили очі прихильникам іншої історії, ФК «Карпати» ніколи і за жодних обставин не відмовиться від того, чим пишалися наші діди і батьки, а тепер пишаємося ми, галичани – нашою самобутністю, етнічним колоритом та незламним духом боротьби. 

Саме тому презентація форми проводилася біля пам’ятника Степанові Бандері – символом епохи боротьби українського народу за незалежність та самовизначення. Окрім найменших представників карпатівської школи, усього складу першої команди та уболівальників, до заходу долучилися і ветерани УПА. Так, голова крайового братства вояків ОУН-УПА Олесь Гуменюк, який зізнався, що є справжнім уболівальником «Карпат», розповів про те, як в часи війни молодь брала в руки зброю, щоб захищати свою землю. «Тепер ви стали справжніми бандерівцями» – підсумував пан Олесь, дивлячись на трьох футболістів, які в новій формі клали квіти до пам’ятника Степанові Бандері. 

Представляли нову червно-чорну форму троє – Ігор Худоб’як, Олег Голодюк та Володимир Костевич. Усі вони відзначили високу якість нової продукції, її стиль та вишуканий дизайн. Головне, щоб у цій формі карпатівці перемагали. А розпочати переможну ходу у новій амуніції «леви» зможуть вже в неділю, у матчі проти полтавської «Ворскли». Що ж до уболівальників, то вже найближчим часом вони зможуть придбати нові футболки в мережі магазинів «Фанат», при чому зі суттєвими знижками. Детальніше про це Інформаційний центр ФК «Карпати» повідомить згодом. А поки карпатівці готувалися змінити червоно-чорну екіпіровку на камуфляжні накидки, адже вирушали на полігон поблизу села Старичі, аби продовжити низку патріотичних заходів...».

Про це повідомляєтьмся в четер на сайті ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів