Львівські «Карпати» перемогли вшосте в сезоні

21:32 15 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/FCKarpatyLviv

Львівські ««Карпати»» здобули третю перемогу поспіль, перегравши на виїзді кам'янську «Сталь» в матчі 27-го туру української нрем'єр-ліги.

«Карпати» зі старту поєдинку заволоділи ініціативою. Проте, впродовж тривалого часу львів'яни не могли перетворити перевагу в забиті м'ячі. Вдалося відкрити рахунок Карпатам на 34-й хвилині – оборонці Сталі втратили м'яч на своїй половині поля, а Швед і Карраскаль організували швидкий контрвипад, який вдало завершив останній.

Ще до перерви гості мали подвоювати свою перевагу, але кам'янцям, які жодного разу не вдарили у бік воріт, неабияк щастило. Напівмоменти «Сталь» почала створювати після перерви. Та навіть активізація атакувальної лінії господарів не переламала хід гри.

«Карпати» почали ще більше володіти м'ячем, але свої шанси біля чужих воріт продовжували марнувати. Це могло б дорого обійтися львів’янам, але «Сталь» підвів Грачов, отримавши другий гірчичник на 76-й хвилині. Вдесятьох «Сталь» спромоглася лише на те, щоб не пропустити більше.

Звитяга над Сталлю стала для «Карпати» першою перемогою на виїзді за шість матчів. Крім цього, львів’яни піднялись на дев'яте місце в турнірній таблиці й випереджають зону перехідних матчів на три очки.

Про це повідомили сьогодні, 15 квітня, в інтернет-виданні «Footbal l24.ua».Натомість в інформаційній службі ФК «Карпати» встигли наразі лише навести навести статистику сьогоднішнього матчу на київському стадіоні «Оболонь-Арена».

«Сталь»»: Пеньков, Еберт, Ощипко, Грачов, Джонатан, Мисик, Якимів, Месхі (Нурієв, 46), Задерака (Костенко, 81), Кузик, Копитов (Г. Малакян, 80).

Запасні: Сілецький, Бондаренко, Хоцяновський, Антошин.

Головний тренер – Ніколай Костов.

«Карпати»»: Шевченко, Мірошніченко, Нестеров, Федецький, Гуцуляк, Мякушко, Вербний, Ербес, Ді Франко (Голодюк, 71), Карраскаль (Варгас, 89), Швед (Санчес, 71).

Запасні: Мисак, Лебеденко, Ременюк, Акулінін.

Головний тренер – Олег Бойчишин.

Гол: Карраскаль, 34.

Попередження: Грачов, 29, Еберт, 44, Мисик, 51, Копитов, 55 – Ді Франко, 66, Шевченко, 90.

Вилучення: Грачов, 76 (друге попередження).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів