Львівські «Карпати» перемогли вчетверте поспіль

16:10 22 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/FCKarpatyLviv

Матч 28-го туру чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги в Києві між донецьким «Олімпіком» і львівськими «Карпатами» звершився сьомою перемогою гостей у цьому сезоні.

«Карпати» краще виглядали впродовж усього матчу. У середині першого тайму Швед скористався пасом Карраскаля, вийшов на ударну позицію та відкрив рахунок у зустрічі. Перед перервою Мар'ян міг оформити дубль, але не реалізував пенальті.

На старті другого тайму «Олімпік» провів дві заміни та почав активніше йти вперед. Утім, «Карпати» без особливих труднощів захистили власні володіння, а потім закріпили перевагу. Карраскаль підстеріг помилку донеччан, вирвався один на один з голкіпером і переграв його.

«Олімпік» намагався хоча б скоротити відставання, але ближчими до гола все одно були гості – Артем Кичак неодноразово рятував свою команду. До фінального свистка рахунок не змінився. Львів'яни здобули четверту поспіль перемогу, а донеччани продовжили безвиграшну серію до п’яти турів.
Завдяки сьогоднішньому успіху «Карпати» набрали 32 очки та відірвалися від небезпечної зони на п’ять пунктів. «Олімпік» має на один заліковий бал більше.

Про це повідомили сьогодні, 22 квітня, в інтернет-виданні «Футбол 24». Натомість в інформаційному центрі «Карпат» опублікували статистику сьогоднішньому матчу на київському стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського:

«Олімпік»: Кичак, Кісіль (Хомутов, 46), Щедрий (Біленький, 46), Балашов, Нємчанінов, Г. Пасіч, Є. Пасіч, Цимбалюк, Снурніцин, Вакуленко, Вуковіч.

Запасні: Махарадзе, Міщенко, Очігава, Козлов, Кулинич.

Головний тренер – Роман Санжар.

«Карпати»: Шевченко, Мірошніченко, Нестеров, Федецький, Гуцуляк, Мякушко (Ременюк, 76), Вербний, Ербес (Голодюк, 85), Ді Франко, Карраскаль (Санчес, 67), Швед.

Запасні: Мисак, Лебеденко, Сандохадзе, Акулінін.

Головний тренер – Олег Бойчишин.

Голи: Швед, 22, Карраскаль, 58.

Нереалізований пенальті: Швед, 45+5 (воротар).

Попередження: Є. Пасіч, 28, Вакуленко, 80 – Карраскаль, 21, Федецький, 28, Нестеров, 56.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів