Львівські гандболістки поборяться за Кубок Європейської федерації з «Пріштіною»

18:10 22 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: galsports.com

Підготовку до сезону вихованки Василя Козара почнуть 28 липня.

У другому попередньому раунді за Кубок Європейської федерації львівська гандбольна «Галичанка» побореться з командою «Пріштіна» з Республіки Косово. Матчі відбудуться у другій половині жовтня.

Переможці цієї пари виходять в третій раунд і в листопаді позмагаються з турецькою командою Му-рат-паса з Анталії. Підготовку до сезону вихованки Василя Козара почнуть 28 липня. Минулоріч гандболістки «Галичанки» тріумфально перемогли в Чемпіонаті України та дійшли до півфіналу європейського Кубка виклику.

Про це повідомили сьогодні, 22 липня, на сайті управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації. Більш розгорнуто розповіли про участь наших команд у єврокубках в інформаційній агенції «УНН»: 

«Представники українського клубного гандболу – запорізький «ZTR» і львівська «Галичанка» – отримали потенційних суперників у наступному розіграші Кубка Європейської федерації. Жеребкування пар Кубка ЄГФ відбулося 21 липня,у штаб-квартирі європейської федерації гандболу у Відні.

Срібний призер чоловічого чемпіонату України – клуб «ZTR» – стартуватиме в єврокубку з другого раунду. Суперником підопічних головного тренера Віталія Ната стане переможець пари першого раунду турніру «ПГУ-Kartina ТВ» (Тирасполь, Молдова) – «Гурнік» (Забже, Польща). Запоріжці проводитимуть свої матчі 10 або 11-го жовтня на виїзді і 17 чи 18-го числа вдома.

Клуб з Тирасполя є діючим чемпіоном своєї країни, а «Гурнік» став бронзовим призером минулого чемпіонату Польщі. Нинішній керманич «ZTR» Нат свого часу грав у складі поляків і був капітаном цього клубу.

Також у другому раунді і в ці ж терміни чемпіонки України – гандболістки «Галичанки» – зустрінуться з клубом з Косово – «Пріштіною». Першу зустріч львів’янки проводитимуть удома. У разі виходу до третього раунду львівській команді доведеться позмагатися з турецьким клубом Муратпаша».

Про це повідомили в інформаційній агенції «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів