Львівські десантники, спецпризначенці й старобільці зіграли внічию з ветеранами київського «Динамо»

22:15 4 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: prosport.tsn.ua

Матч, в якому Олег Саленко, Сергій Кузнецов, Іван Яремчук, Юрій Дмитрулін, Віталій Косовський, Віктор Хлус, Володимир Лозинський, Віктор Мороз та багато інших футболістів зіграли з командою «Старобільський десант», завершився нічиєю 3:3.

«Ветерани футболу розписали нічию із командою «Старобільський десант». Відомі в минулому футболісти, багато з яких у різні роки виступали за київське «Динамо», провели дружній «матч миру» у зоні АТО», – повідомили сьогодні, 4 серпня, на сайті «Prosport.tsn.ua», де також розповіли:

«Динамівці зіграли із командою «Старобільський десант», до якої увійшли службовці 8-го окремого полку спецназу, 80-ї (львівської. – «ЩЛ») окремої аеромобільної бригади та кілька футболістів Старобільська. Гра відбулася 2 серпня у День високомобільних десантних військ (ВДВ).

Перед грою видатні футболісти відвідали розташування 8-го полку спецназу. До воїнів поїхали не з порожніми руками – командиру полку Олегу Нечаєву було вручено повний комплект новенької форми збірної України з написом АТО на грудях, м'яч із автографами та прапор «Динамо», на якому футболісти залишили свої підписи та побажання.

Матч, в якому зіграли Олег Саленко, Сергій Кузнецов, Іван Яремчук, Юрій Дмитрулін, Віталій Косовський, Віктор Хлус, Володимир Лозинський, Віктор Мороз та багато інших футболістів, завершився нічиєю 3:3. Після завершення матчу «зіркам» футболу презентували десантні тільники та берети, а голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука нагородив капітанів обох команд почесними кубками».

Про це розповіли у вівторок на сайті «Prosport.tsn.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів