Львів'яни здобули ватерпольний Суперкубок України

23:45 10 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Cliff1982

У басейні київського Палацу підводного спорту відбувся розіграш першого в історії Суперкубка України з водного поло.

Основний час матчу за ватерпольний Суперкубок України завершився внічию з рахунком 6:6, відтак його володар трофею визначився в серії післяматчевих пенальті, лише п’ять із яких реалізував чемпіон України – харківський «Слобожанець». Натомість володар Кубка країни – львівське «Динамо» – знову влучило у ворота своїх суперників шість разів. 

Харків'яни розпочали цей матч набагато активніше і вже до середини першого періоду вигравали з рахунком 3:0, а потім –по ходу гри –5:2. Перша половина гри завершилась з рахунком 5:3 на користь підопічних Сергія Колточихіна.

Однак у третій восьмихвилинці львів'яни зуміли забити три м'ячі поспіль і вийти вперед (5:6), але в кінцівці періоду знову пропустили – 6:6. А в заключному четвертому періоді забитих голів, на думку арбітрів, не було.

Справа в тому, що львів'яни забили сьомий гол, реалізувавши більшість в самому кінці матчу, але судді його не зарахували, вирішивши, що м'яч потрапив у ворота вже після фінальної сирени. Тренер «Динамо» Олексій Шведов не став оскаржувати це рішення, закликавши своїх гравців до спокою.

У серії пенальті львів'яни не забили другий пенальті в основний серії, де команди пробивали по п'ять кидків. Відтак, «Слобожанець» мав шанс виграти матч, але гравець харківської команди не почув свистка, і не зумів вчасно пробити по воротах.

Про це повідомили сьогодні, 10 грудня, в інформаційній агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів