Львівська міськрада приймає заяви на отримання премій спортсменам і тренерам

11:45 16 травня 2017 р.

Управління молоді та спорту ЛМР прийматиме заяви до 15 червня 2017 року.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 16 травня: «Управління молоді та спорту оголошує прийом заяв на отримання грошової винагороди спортсменами та тренерами зі спортивних федерацій, спортивних клубів, спортивних організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львова з усіх видів спорту, офіційно визнаних в Україні, відповідно до ухвали Львівської міської ради №1882 «Про затвердження Програми надання премій Львівської міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам м. Львова на 2017-2020 роки» від 27 квітня 2017 року. Обов’язковою умовою для отримання премії є здобуття спортсменами спортивних клубів, спортивних організацій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл першого, другого або третього місця на Олімпійських іграх, Європейських іграх, чемпіонатах світу, Європи та України з усіх видів спорту, офіційно визнаних в Україні, у попередньому спортивному році.

До уваги братимуть саме чемпіонати з певного виду спорту, а не кубки з виду спорту чи етапи кубків з виду спорту тощо. Керівник управління молоді та спорту ЛМР Ліна Полихата зазначила з цього приводу: «Львів має потужних спортсменів та тренерів, які щодня вкладають свої знання та досвід у молоде покоління! Тому здобутки львів’ян у різних видах спорту є значними у презентації України на європейському та світовому рівнях! Вкотре реалізовуючи цю програму, переконані, що наша підтримка та визнання фанатичної праці особливих людей – це стимул до нових перемог, це яскраві здобутки та найвищі сходинки спортивних п’єдесталів».

Прийом заяв відбуватиметься з 15 травня до 15 червня 2017 року. До заяв необхідно долучити наступні документи: аплікаційну форму для участі у конкурсі встановленого взірця. копію усіх заповнених сторінок паспорта громадянина України, копію ідентифікаційного коду, завірені копії протоколів змагань, у яких спортсмен брав участь у 2016 році, або завірену копію грамоти чи диплома (для спортсменів), інформаційну довідку про тренера із зазначенням переліку його вихованців та місць, які вони вибороли на змаганнях у 2016 році.

Заяву необхідно скеровувати на ім’я начальника управління молоді та спорту Львівської міської ради. Весь пакет документів потрібно подати через Центр надання адміністративних послуг.

Про це повідомили сьогодні, 16 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів