Львівська лижниця Ольга Стефанишин – чемпіонка України у гонці на 10 км

13:56 2 січня 2015 р.

Фото до новини

У Сколівському районі на навчально-спортивній базі МО України «Тисовець» відбувся чемпіонат України з лижних гонок, чемпіонат України з лижних гонок серед юніорів і юніорок та «Кубок Тисовця» серед юнаків та дівчат.

Участь у цих представницьких змаганнях взяли участь представники 14 збірних команд з 11 областей України. Загалом змагалося 114 кращих спортсменів-лижників та 59 учасників на «Кубок Тисовця». Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Успішно виступили на цих змаганнях львів’янка, студентка першого курсу спортивного факультету Львівського державного університету фізичної культури Ольга Стефанишин (тренери Наталія і Орест Стефанишини), яка в чемпіонаті України серед юніорок виборола для Львівщини золоту та бронзову медалі.

Ще одна львів’янка Василина Ільницька (тренер В. Ченікало) в «Кубку Тисовця» стала переможцем та срібною призеркою. Представник Львівщини Дмитро Кот, який паралельно виступає і за Київську область, отримав бронзову медаль за спринтерську естафетну гонку у змаганнях юніорів.

Відтак збірна команда Львівської області посіла 8-е командне місце в заліку чемпіонату України та 6-е місце в заліку чемпіонату України серед юніорів та юніорок.

Незабаром Ольга Стефанишин планує участь у зимовому Європейському олімпійському фестивалі, який відбудеться в січні 2015 року.

Подивитися результати та приклади вигідних ставок можна у William Hill.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів