Львівська «Галичанка» виборола Кубок України

18:05 21 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Команда Тетяни Штефан здобула цього року всі українські титули нинішнього сезону.

Львівська «Галичанка», перегравши сьогодні, 21 травня, херсонську «Дніпрянку», стала переможцем «Фіналу чотирьох» Кубка України, який проходив у Сумах. Таким чином команда Тетяни Штефан виграла всі українські титули нинішнього сезону – Суперкубок, чемпіонат Суперліги і Кубок України.

У перших матчах «Фіналу чотирьох» львівська «Галичанка» розгромила «Реал», а «Дніпрянка» в запеклій боротьбі дещо несподівано переграла «Карпати». Зуміли херсонські гандболістки кинути виклик лідеру і в матчі за титул.

«Дніпрянка» вела в рахунку 11:7, але потім пропустила п’ять м`ячів поспіль і програла тайм 11:12. На 6-й хвилині другої половини рахунок був 15:14 на користь «Галичанки», якій потім вдалося наростити перевагу до 25:19. Наприкінці матчу «Дніпрянка» зробила ривок, але часу на порятунок було вже недостатньо. 26:23 – нелегка перемога «Галичанки» при відчайдушному опорі «Дніпрянки», яка зайняла в підсумку друге місце. 

За львівську команду п’ять раз закинула Смолінг, по чотири голи на рахунку Парандій, Воловник і Гайкової.

У складі «Дніпрянки» найрезультативнішими стали Сорокіна – яка забила вісім м`ячів, а також Попович, когтра влучила у ворота чотири. Рази У матчі за бронзу Кубка «Карпати» переграли «Реал» 31:18.

Про це повідомили сьогодні, 21 травня, на офіційному сайті Федерації гандболу України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів