«Львів» програв клубу першої ліги

20:05 14 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/fclviv2006

Значна ігрова перевага, велика кількість гольових моментів, два влучання у каркас воріт – професійний футбольний клуб «Львів» несподівано програв івано-франківському «Прикарпаттю» у товариському матчі.

Про це повідомили в неділю, 14 липня, в інформаційній службі «Львова», де також розповіли, що його гравці добре увійшли в гру і з перших хвилин розпочали пошук нагод для взяття воріт «Прикарпаття». На 4-й хвилині воротар відбив удар Алваро з 12-ти метрів, опісля Ренану не вистачило влучності, аби реалізувати триходівку за участю Алваро та Пернамбуко.

Кращу нагоду відкрити рахунок у зустрічі «синьо-золоті леви» втратили на 18-й хвилині. Ренан отримав передачу у штрафному, добре розвернувся, але пробив у стійку.

Команда Богдана Блавацького продовжила шукати щастя біля воріт івано-франківців, але несподівано пропустила гол. «Прикарпаття» подало кутовий, а Шина у боротьбі порушив правила на ближній стійці – арбітр без вагань призначив пенальті. Бандура не вгадав з напрямом удару Барчука з 11-метрової позначки.

До свистка арбітра на відпочинок команди взяли перерву у створенні небезпечних нагод. Частково цьому посприяв сильний дощ і слизький газон. Однак, у перші 45 хвилин також слід відзначити удар Адамюка у ствір воріт «Прикарпаття» – голкіпер кулаками відбив м’яч у поле.

По перерві у складі «Львова» відбулася низка замін, однак «синьо-золоті леви» не скидали обертів у спробах врешті вразити ворота івано-франківців. Голкіпер зреагував на удар Браткова після передачі Богунова зі штрафного. Пізніше страж воріт гостей здійснив ще два сейви, не давши можливості відзначитися Шині.

На 66-й хвилині фортуна знову відвернулася від «містян», коли Бруно поцілив у стійку, а Пернамбуко на добиванні завдав заслабкого удару для того, щоб застати зненацька голкіпера. За дві хвилини Пернамбуко все-таки забив гол. На жаль, за мить до цього лайнсмен підняв прапорець, зафіксувавши офсайд у бразильця.

Інтригу у контрольній грі на 84-й хвилині остаточно зняв фантастичний дальній «постріл» Боришкевича з 30-ти метрів – м’яч зняв павутиння з правої дев’ятки воріт Сарнавського.

Свій наступний спаринг на другому тренувальному зборі ПФК «Львів» проведе 19 липня у Луцьку. О 18:00 на стадіон «Авангард» львівська команда зіграє із місцевою «Волинню».

ФК «Львів» (Львів) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 0:2

ФК «Львів: Бандура (Сарнавський, 46) – Квасний, Борзенко (к), Братков (Брама, 83), Адамюк, Приймак (Зубков, 46), Шина (Хімчак, 72), Пернамбуко (Араужо, 72), Алваро (гравець на перегляді, 46; Пентелейчук, 77), Ренан (Бруно, 46), гравець на перегляді (Богунов, 46).

Голи: Барчук (26, пенальті), Боришкевич (84).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів