«Львів» повнився двома захисниками

12:48 15 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: pfclviv.com

Захисники Антон Братков і Руслан Зубков стали гравцями футбольного клубу «Львів».

Про це повідомили в інформаційній службі «Львова», де також розповіли: «Угода зі Зубковим підписана за схемою «1+1», а договір з Братковим діятиме до кінця сезону 2019-2020 років. Зубков виступатиме за «синьо-золотих левів» під 24-м номером, а Братков – під 22-м».

«Антон Братков народився 14 травня 1993 року в Кропивницькому. Його зріст – 186 сантиметрів, а вага – 78 кілограмів. Амплуа – центральний захисник. Він є вихованцем київського «Динамо», виступав за «Динамо-2» (Київ), «Десну» (Чернігів), «Зірку» (Кропивницький) та «Маккабі» (Петах-Тіква, Ізраїль)», – поінформували також у «Львові».

«За плечима у Браткова – багатий досвід виступів за національні збірні команди України усіх юнацьких категорій (65 ігор та два голи). Захисник взяв участь у 10-ти поєдинках молодіжної збірної України», – розповіли також у «Львові».

«Руслан Зубков народився 24 листопада 1991 року в Одесі. Його зріст – 189 сантиметрів, а вага – 79 кілограмів. Амплуа – центральний захисник. Він є
вихованцем одеського «Чорноморця». У 2016 році став чемпіоном першої ліги ПФЛ у складі «Зірки» з Кропивницького. Має досвід виступів у вищих дивізіонах чемпіонатів України, Азербайджану та Білорусі», – повідомили також у «Львові».

«Попередні клуби Руслана Зубкова – «Титан» (Армянськ), «Дністер» (Овідіополь), «Одеса» (Одеса), «Туран» (Азербайджан), «Араз-Нахчіван» (Азербайджан), «Іллічівець» (Маріуполь), «Реал Фарма» (Одеса), «Зірка» (Кропивницький), «Німан» (Білорусь)», – поінформували також у «Львові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів