ЛМР нагадала про програму «Відкриті кубки Львова»

16:25 13 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lvivmarket.net

Документи від спортивних федерацій прийматимуть у центрах надання адміністративних послуг до 23 травня 2016 року.

«У Львові триває програма «Відкриті кубки Львова», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Програма «Відкриті кубки Львова» напрацьована управлінням молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради спільно з представниками спортивного середовища Львівщини і депутатським корпусом та затверджена ухвалою сесії Львівської міської ради №396 від 21 квітня 2016 року. За умовами програми, відбуватиметься конкурс на здобуття фінансової підтримки та співфінансування для проведення спортивних змагань – кубків Львова з офіційно визнаних в Україні видів спорту, учасниками якого можуть стати спортивні федерації чи офіційно визнані місцеві осередки Всеукраїнських федерацій, які діють виключно на території м. Львова та Львівської області. Фінансова підтримка на проведення спортивних змагань сягатиме 70% від загальної суми кошторису проведення заходу або до 150 000 гривень. 

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер розповів: «Ми раді започаткувати принципово нову програму «Відкриті кубки Львова». Вона дозволить надавати фінансову підтримку спортивним федераціям Львівщини та проводити спортивні змагання на якісно новому рівні, роблячи акцент на видовищності та масовості. Особливістю проведення спортивних змагань у рамках реалізації даної програми є їх он-лайн відеотрансляція, що дозволить розширити аудиторію глядачів та популяризувати спортивне дозвілля». 

Для участі у програмі спортивні федерації мають подати такі документи:

Аплікаційна форма на участь у програмі (наведена у додатку 1 до цієї програми) із зазначенням суми очікуваної фінансової підтримки.

Протокольне рішення відповідної спортивної федерації про подання заяви (аплікаційної форми) на участь у програмі.

Коротка презентація заходу, що подається для участі у програмі.

Копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи.

Копія установчого документа спортивної федерації.

Копія довідки про взяття на облік у державній податковій інспекції.

Копія довідки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

Копія рішення про внесення організації до реєстру неприбуткових організацій.

Розрахунок потреби у бюджетних коштах і напрямки використання бюджетних коштів, підписані керівником та засвідчені печаткою спортивної федерації, але не більше 70% від загальної суми кошторису проведення заходу та не більше 150 000 гривень.

За умовами програми, прийом документів на участь у конкурсі триватиме до 23 травня, а переможців буде визначено після 30 травня 2016 року.

Програму та перелік документів для подачі на участь у конкурсі можна завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/folderview?id=0B0i11J0Guf6fNGpiYzdGcnJySVk&usp=drive_web 

Документи слід подавати через Центри надання адміністративних послуг на першому поверсі площі Ринок, 1, або районні представництва Центру) з 5 травня до 23 травня 2016 року».

Як інформував «ЩЛ», програма «Відкриті кубки Львова» стартувала 5 травня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів