Київське «Динамо» й донецький «Шахтар» зіграли внічию на стадіоні «Арена Львів»

21:45 26 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dynamo.kiev.ua

У центральному матчі 21-го туру української Прем'єр-ліги столичні футболісти на виїзді порівну поділило очки з «гірниками».

Телеканал «Еспресо.TV» повідомив сьогодні, 26 квітня про центральний матч 21-го туру української Прем'єр-ліги стисло:

«У центральному матчі 21-го туру української Прем'єр-ліги київське «Динамо» на виїзді зіграло внічию з донецьким «Шахтарем».

«Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ) – 0:0

«Шахтар»: Андрій П'ятов, Тарас Степаненко, Фред, Луіс Адріано, Дуглас Коста (Бернард, 79), Тайсон (Марлос, 79), Алекс Тейшейра, Ісмаілі, Даріо Срна, Сергій Кривцов (Олександр Кучер, 74), Ярослав Ракицький.

«Динамо»: Олександр Шовковський, Віторіну Антунеш, Александар Драгович, Джермейн Ленс (Олег Гусєв, 83), Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук (Віталій Буяльський, 82), Сергій Рибалка, Артем Кравець (Дьємерсі Мбокані, 74), Домагой Віда, Євген Хачеріді, Юнес Беланда.

Попередження: Тайсон, 41; Луіс Адріано, 69; Ярослав Ракицький, 79 - Євген Хачеріді, 53; Домагой Віда, 90+5.

Своєю чергою на сайті «Футбол в Україні» розповіли в неділю:

«Поєдинок розпочався занадто обережно: кияни зосередилися на обороні, а «Шахтар» намагався методично її розхитувати. Небезпечні моменти почали виникати ближче до середини тайму.

У донеччан небезпечно бив Дуглас Коста, а Луїс Адріано не реалізував вихід віч-на-віч із Шовковським – кіпер відвів загрозу. У зворотні ворота мав забивати Кравець, але банально не поцілив, перекидуючи Пятова.

А далі на перший план вийшли нерви. Емоцій не стримували Срна, Хачеріді і ще кілька гравців обох команд. Арбітр обмежився жовтою для Тайсону. На цьому й пішли на перерву.

Другий тайм проходив у неквапливому темпі, без моментів, зате з боротьбою і грубістю. До того ж, уболівальники кинули димові шашки, і Жабченко тимчасово призупинив гру.

Коли димова завіса розвіялася, темп ще більше впав. Пішли ушкодження і заміни. Публіку оживив удар Степаненка, який узяв Шовковський.

Наприкінці поєдинку «Шахтар» притиснув киян. М'яч влучив у руку Рибалці, після чого Адріано розстрілював ворота, але поцілив у поперечку.

А далі знову був дим... Останні секунди запам'яталися нокаутом Кучера після сильного влучання м'ячем з боку Антунеша. 0:0 – схоже, справжнього захоплюючого всеукраїнського дербі ми за димовою завісою так і не побачили».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів