«Кубок Львова» з веслування виборов «Гетьман»

13:30 28 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Другими прийшли на фініш на озері Наварія львів’яни.

«На озері Наварія у Пустомитівському районі завершилися Всеукраїнські змагання з веслування на 22-місних човнах «Дракон» – «Кубок Львова-2016», – повідомили сьогодні, 28 липня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Львівщина приймала «Драгонбот» (так ще називають цей вид спорту) уперше. Вміння веслувати демонстрували 270 учасників, які представляли команди Львівської, Полтавської, Рівненської, Волинської, Житомирської, Харківської та Київської областей, а також Києва.

У Наварії відбулися заїзди на 200 метрів (окремо у змішаному та відкритому класах) та змагання на престижній дистанції на 2000 метрів з трьома розворотами. За регламентом у «міксах» передбачено щонайменше вісім жінок. За результатами двох видів переможцями стала команда «Гетьман» з міста Дубно. Друге місце – у львівського клубу «Отаман», а треті – «Західний вітер» з Ковеля.

Зазначимо, команда «Дракону» формується з 20 веслярів, стернового та «барабанщика», який задає темп руху. До слова, на минулорічному командному чемпіонаті Європи в Чехії наші спортсмени вибороли на різних дистанціях дев’ять «золотих» нагород.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів