Команда Львівської школи-інтернату №2 втретє представить Україну на чемпіонаті світу з футболу серед дитячих будинків

17:34 25 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: noc-ukr.org

Як повідомляє в четвер прес-служба міськради, він відбудеться 26-27 липня на стадіоні «Pepsi Arena» у Варшаві.

Як повідомила сьогодні, 25 липня, «Щоденному Львову» прес-служба міської ради, команда Львівської школи-інтернату №2 втретє представлятиме Львів та Україну на Чемпіонаті світу з футболу у Варшаві. В повідомленні також мовиться:

«Чемпіонат світу з футболу серед дитячих будинків «Надія на Мундіаль» відбудеться 26-27 липня на стадіоні «PEPSI ARENA» у Варшаві. Він складається з 2 етапів.

У перший день – у суботу, 26 липня – відбудуться групові відбіркові матчі, за результатами яких 6 команд змагатимуться за першість. В неділю, 27 липня, відбудуться фінальні ігри та гала-концерт, під час якого будуть нагороджені переможці.

У цьогорічному Чемпіонаті візьмуть участь 28 команд зі всього світу: Бразилії, Німеччини, Польщі, Росії, Нідерландів, Зімбабве, Монголії, Південної Африки, В’єтнаму. «Львівська команда сформована зі школярів різного віку – від 12 до 16 років. Для більшості - це перший досвід міжнародних змагань такого рівня. Впродовж останніх тижнів ми мали можливість інтенсивно тренуватись, перебуваючи у літньому таборі. Мета – докласти максимум зусиль для найкращих результатів», – розповідає тренер команди Максим Федотов.

Партнером організації поїздки команди є Дочірнє підприємство «Інтергал-Буд» ТОВ «Фірма «Інтергал». Нагадаємо, Львівська середня школи-інтернат №2 вже втретє бере участь у цих змаганнях. У 2011 році вихованці цього навчального закладу привезли золото, а у 2012 – срібний кубок.

Натомість агенція «Укрінформ» розповідає в п’ятницю в повідомленні «Львів'яни поїхали на мундіаль-2014 серед вихованців дитбудинків»:

«Команда львівської середньої школи-інтернату №2 представлятиме Україну на ІІ чемпіонаті світу з футболу серед вихованців дитячих будинків, що відбудеться 26-27 липня у Варшаві (Польща). Про це «Укрінформу» повідомили організатори з української сторони.

За словами менеджера компанії-організатора Ірини Якимів, українська команда сформована з дітей віком від 12 до 16 років, більшість з яких уперше братиме участь у міжнародних змаганнях. «Найважливіше покликання чемпіонату - допомогти вихованцям з дитячих будинків у втіленні їхніх мрій та досягненні мети. Юні футболісти мають змогу не тільки позмагатися з однолітками з інших країн, а й підвищити свою самооцінку, відчути гордість за себе і свою команду», – підкреслила Якимів.

Серед суперників «синьо-жовтих» будуть дитячі збірні з Бразилії, Німеччини, Польщі, Голландії, Іспанії, Зімбабве, Монголії, Південної Африки та інших. Загалом на футбольній арені варшавського клубу «Легія» виступатимуть команди 28-ми країн планети. 

Окрім головного трофею, юні футболісти розіграють Кубок Fair Play (за чесну гру). Організатори також визначать «Найжиттєрадіснішу команду» і «Наймолодшу команду». Передбачені відзнаки за особисті досягнення – автор найбільшої кількості голів стане «Королем чемпіонату». Додаткові нагороди отримають «Наймолодший» та «Найвеселіший» гравці тощо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів