«Карпати»(Львів) – «Сталь» (Дніпродзержинськ) – 1:0 (відео)

19:32 25 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

Футболісти ледве пересувалися по галявині, щоправда, карпатівці, на правах господарів, робили це трохи активніше та швидше.

«Карпати» – «Сталь» – 1:0

2-й тур. 25.07.2015, 17:00. «Україна», Львів. 5 000 глядачів.

Сонячно. +27°С

Арбітр – Олександр Іванов (Макіївка, Донецька область). Асистенти арбітра: Сергій Беккер (Харків), Андрій Литвин (Київ). Четвертий арбітр – Іван Бондар (Київ).

Директор матчу ФФУ – Степан Понайда (Львів).  Спостерігач арбітражу – Олександр Дегтярьов (Одеса).

«Карпати»: Мисак – Костевич, Пластун, Гітченко, Мірошніченко – Голодюк, Даушвілі – Кожанов (Швед, 72), Карноза, Ксьонз (Кравець, 84), Страшкевич (Гуцуляк, 89). 

Запасні: Підківка, Новотрясов, Чачуа, Вербний.

В.о. головного тренера – Ігор Йовічевіч. 

«Сталь»: Паньків – Адамюк, Барановський, Воронін, Пшеничних – Котляр (Путраш, 77), Каленчук – Васін, Кулач, Карасюк – Гоменюк (Поступаленко, 52, Буднік, 72).

Запасні: Бандура, Кравченко, Кучеров, Козак.

Головний тренер – Володимир Мазяр 

Гол: Карноза, 87 (п.)

Попередження: Каленчук, 8, Барановський, 80, Буднік, 87.

Про яку швидкість можна говорити, якщо футбол відбувається в сауні? Уболівальники на трибунах «України» познімали з себе усе, що можна і мліли навіть в затіненому куточку арени.

Що вже говорити проти обидві команди, яким довелося вийти на поле, де затінком навіть і не пахло? Вже після розминки усіх гравців можна було викручувати…

Звичайно, погодні умови так чи інакше вплинули на загальну картину. Футболісти ледве пересувалися по галявині, щоправда, карпатівці, на правах господарів, робили це трохи активніше та швидше.

Та все ж, говорити про якусь загальну командну швидкість ніяк не доводилося. Звісно ж, захищатися в таких умовах значно легше, що «Сталь» з успіхом і робила.  

Власне, до перерви на полі по-справжньому гольових моментів і не було. Та й небезпечних ударів теж, за винятком хіба непоганої атаки «Карпати» з проходом Голодюка. Однак сильно пробити Олегу не вдалося. Під кінець тайму «Сталь» трішки активізувалася і зробила кілька вилазок до воріт Мисака. Але й підопічним Володимира Мазяра мало що вдавалося – з ударами та навісами справлявся навіть не воротар, а оборонці. 

На перерву трибуни, де зібралося доволі багато, як для липня, уболівальників, провели команду підсвистуючи, закликаючи до більш активних дій, але вже на тайм другий вивели оплесками і бадьорими гаслами. І не даремно – «Карпати» одразу ж створили найкращий момент за весь час. Карноза класною передачею вивів на ударну позицію Ксьонза, але Павлу завадив кіпер «Сталі», який вчасно вийшов з воріт і відбив м’яча. 

А за хвилину-другу вже Страшкевич класно поборовся в карній зоні і залишив м’яча у грі. Через три дотики круглий потрапив до Голодюка, який пробив вже дуже сильно, але трішки вище воріт.

Абсолютно не гірша спроба була в Страшкевича, якого під кутом вивели на ворота. Але замість прострілу, Вадим засандалив м’яча у молоко.

У наступній атаці «Карпати» таки мали виходити вперед. Пластун шикарно знайшов Мірошніченка на фланзі, який змістився в центр, обіграв двох суперників, але і в Дениса удар вийшов поганеньким. 

«Сталі» продовжувало фартити. Карноза розрізає оборону і тепер вже Страшкевич б’є точно, але Паньків парирує м’яча на кутовий, після якого головою пробиває Гітченко – повз штангу. Після чергового кутового Гітченко пробив вже значно цікавіше, але м’яча влучив у хрестовину.

«Карпати» піймали кураж і неслися вперед на повній швидкості – байдуже, що спека не спадала. Проте «Сталь» трималася… Трималася майже до самого кінця. 

За кілька хвилин до фінального свистка Страшкевич продерся до штрафного і вже в падінні прострілював – м’яч влучив у руку Пшеничного. Арбітр вказав на точку і одразу ж був змушений відбиватися від 11 розгніваних чоловіків, які кинулися шукати справедливості.

«Сталь» можна зрозуміти, адже вже в другому матчі поспіль арбітри призначають спірні пенальті у їхні ворота. Та все ж суддя вироку не відмінив і Карноза пробив точно в дев’ятку.

Грати залишилося лише 5 доданих арбітром хвилин. Карпатівцям цього для перемоги вистачило...

Про це повідомили сьогодні, 25 липня, в прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів