«Карпати» звинуватили керівництво «Арени Львів» і телеканалу «Футбол» у наклепі

13:25 16 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Футбольний клуб «Карпати» відреагував на заяву директора «Арени Львів» Дениса Ринського.

«Футбольний клуб «Карпати» відреагував на заяву директора «Арени Львів» Дениса Ринського», – повідомляє сайт «Карпат». Цю новину передають сьогодні, 16 лютого, на сайті телеканалу «112 Україна», конкретизуючи при цьому:

«У заяві футбольного клубу «Карпати» йдеться: «15 лютого в ефірі програми «Футбол NEWS» на каналі «Футбол 1» голова львівського стадіону заявив, що «Карпати» повинні їм 32 тисячі гривень. ФК «Карпати» офіційно заявляє, що повинен стадіону «Арена Львів» «0» (нуль) гривень, «0» копійок. Пан директор чомусь забув розповісти про рішення Господарського суду Львівської області від 29.01.2015 (№914 / 4040/14), який повністю відмовив у позові державному підприємству «Арена Львів». З цим рішенням можна безперешкодно ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Якщо директор «Арена Львів» Денис Ринський і телеканал «Футбол 1» протягом 16-го лютого 2015 року не принесуть вибачень ФК «Карпати» за поширення неправдивої інформації, львівський клуб звернеться до суду».

Нагадаємо, що в цьому сезоні «Карпати» мали багато проблем з керівництвом ФФУ, яке постійно знімало з львоян очки за непогашений борг перед екс-воротарем Богатіновим. У сумі «Карпати» втратили за сезон 9 очок».

Своєю чергою, інтернет-видання «Чемпіон» передає сьогодні, 16 лютого: «Карпати погрожують судом телеканалу Ахметова». У повідомленні також конкретизують:

«Керівництво ФК «Карпати» спростовує інформацію про те, що клуб заборгував «Арені Львів» гроші за проведення матчу наприкінці серпня 2014 року. Про це повідомляє прес-служба «Карпат», коментуючи сюжет каналу «Футбол 1» в якому йдеться про суму 32 000 гривень, що начебто «не були доплачені за проведення і організацію матчу з «Металургом».

«ФК «Карпати» офіційно заявляє, що винен стадіону Арена Львів» рівно «0» (нуль) гривень, «0» копійок», – заявляють у «Карпатах».

Львів'яни надають рішення Господарського суду Львівської області від 29.01.2015 (№914/4040/14), який повністю відмовив у позові державному підприємству «Арена Львів». Крім того, клуб погрожує судом телеканалу «Футбол».

«Якщо директор ДП «Арена Львів» Денис Ринський та телеканал «Футбол» впродовж 16-го лютого 2015 року не принесуть вибачень ФК Карпати» за розповсюдження неправдивої інформації, львівський клуб звернеться до суду», – йдеться у повідомленні львівського клубу».

Як інформував «ЩЛ», директор стадіону «Арени Львів» Денис Ринський повідомив, що керівництво стадіону подало до суду на «Карпати» через борги.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів