«Карпати» зіграють в 1/16 Кубка з «Прикарпаттям»

13:50 20 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

У середу, 20 вересня, на полі красеня-стадіону «Рух» в Івано-Франківську відбудеться поєдинок третього попереднього етапу Кубка України.

Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати», де також розповіли:
«Свисток Олександра Солов’яна пролунає о 18:00. Вивіска «Прикарпаття» – «Карпати» ось уже не одне десятиліття приховує у собі величезну інтригу, сусідську непоступливість і принциповість.
В Івано-Франківську цей матч, мабуть, є найбільш очікуваною подією футбольного року. Команда екс-гравця «Карпат» Володимира Ковалюка йде у лідерах другої ліги у підгрупі «А» і останнім часом демонструє переконливі результати. «Прикарпаття» займає другу сходинку вслід за волочиським «Агробізнесом», який очолює ще один екс-карпатівець Андрій Донець.

У десяти поєдинках прикарпатці лише двічі втрачали очки. Сталося це у першому турі, коли «зелено-жовті» поступилися «Агробізнесу» (2:5), а ще через місяць «Прикарпаття» не змогло обіграти вінницьку «Ниву» (0:0). За виключенням стартового матчу сезону, команда мало пропускає (в останніх восьми матчах лише один гол) і порівняно багато забиває. Хороші показники в іванофранківців і за відвідуваністю. На матчі «Прикарпаття» у другій лізі у рідному місті ходять активно – у середньому понад дві тисячі вболівальників. Тому можна не сумніватися, що приїзд «Карпат» до Івано-Франківська викличе неабиякий ажіотаж.
Для «Прикарпаття» поєдинок у середу стане вже третім у цьогорічному розіграші Кубка України. У першому попередньому раунді команда Володимира Ковалюка здолала «Арсенал-Київщину» (3:0), а згодом наприкінці зустрічі дотисла тернопільську «Ниву» (2:0). Обидва матчі іванофранківці проводили на виїзді.
Свій попередній поєдинок у рамках другої ліги прикарпатці зіграли у п’ятницю і перемогли «Скалу» з рахунком 2:0. Щодо «Карпат», то у неділю вони гостювали у Запоріжжі, провели дуже важкий поєдинок з бронзовим призером минулого чемпіонату луганською «Зорею» і зіграли внічию 0:0. «Леви» матимуть набагато менше часу на підготовку до кубкового двобою, однак тренерський штаб Сергія Зайцева вже зможе розраховувати на Ігоря Худоб’яка, який пропустив матч на «Славутич-Арені» через травму.
Новітня історія протистояння Львова та Івано-Франківська має славне минуле. Вперше «Карпати» та «Прикарпаття» зустрілися у вищій лізі у середині 90-их. У серпні 1994-го матч на франківському стадіоні «Електрон» завершився внічию 1:1, а у складі господарів виступав нинішній тренер «Прикарпаття» Володимир Ковалюк. Востаннє «леви» змагалися з іванофранківцями в очній дуелі у березні 2006-го в рамках змагань у першій лізі. Львів’яни мчали на шляху до елітного дивізіону і перемогли «Спартак» з рахунком 2:1.
Великий інтерес до кубкового дербі присутній і у Львові. Тому генеральний медіапартнер ФК «Карпати», телеканал «ZIK», придбав у «Прикарпаття» права на ексклюзивний показ матчу, а також виключні права на післяматчеві відтворення епізодів гри. Відтак, всі охочі матимуть змогу наживо переглянути трансляцію інтригуючого кубкового протистояння в Івано-Франківську між «Прикарпаттям» та «Карпатами», яке розпочнеться о 18:00.

Кубок України 2017/2018. Третій попередній раунд, 20 вересня. Початок – о 18:00. Івано-Франківськ. Стадіон «Рух»
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Карпати» (Львів) 
Арбітр – Олександр Солов’ян (Київ). Асистенти арбітра: Володимир Думенко (Харків), Денис Сердюк (Полтава).  Четвертий арбітр – Андрій Кошура (Чернівці). Спостерігач арбітражу – Геннадій Літвінов (Луганськ).
Орієнтовні склади команд за версією інформаційного центру ФК «Карпати»):
«Прикарпаття»: Вульчин, Прошак, Бочкур, Приймак, Яневич, Данищук, Кузьмин, Веприк, Боришкевич, Конкольняк, Худоб’як І.О.
«Карпати»: Мисак, Лобай, Нестеров, Кортеджано, Федецький, Ксьонз, Худоб’як, Голодюк, Мякушко, Чачуа, Гладкий.
Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів