«Карпати» зіграють на «Арені Львів» щонайменше п’ять матчів (оновлено)

20:05 25 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: ultras.lviv.ua

Переїзд основної команди «зелено-білих» на Стрийську дозволить залучати стадіон «Україна» на матчі карпатівських молодіжної і юнацької команд.

Cьогодні, 25 лютого, о 13.00 під час прес-конференції відбулось офіційне підписання договору між ФК «Карпати» та ДП «Арена Львів» на проведення домашніх футбольних матчів ІІ половини сезону 2015/2016 років. Угоду скріпили своїми підписами генеральний директор ФК «Карпати» Юрій Дячук-Ставицький та директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський.

Узгоджена вартість проведення одного матчу «левів» на «Арені Львів» становитиме 161 тисяч гривень. При цьому у вартість оренди не входитимуть передматчеві тренування, їх карпатівці проводитимуть на своїй базі у Брюховичах.

Матчі молодіжних команд львівського клубу відбуватимуться на стадіоні «Україна». Директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський зазначив: «Підписання угоди із головною львівською командою є логічною і важливою подією, до якої ми йшли протягом тривалого часу. При цьому на «Арені Львів» і надалі відбуватимуться єврокубкові матчі та деякі ігри чемпіонату України футбольного клубу «Шахтар». Впевнений, що присутність двох команд на «Арені Львів» – цілком прийнятна. Зрештою, стадіон і будувався для того, щоб обслуговувати одразу дві футбольні команди. Тож при грамотному розрахунку навантажень на футбольний газон та узгодженні календаря матчів, на «Арені Львів» місця вистачить і для «Шахтаря», і для «Карпат», і для інших заходів, проведення яких планується у чаші «Арени Львів». 

Відповідно до договору «зелено-білі» відіграють на «Арені Львів» усі п’ять домашніх ігор, які залишилися до кінця поточного сезону. Перший матч за участю футбольного клубу «Карпати» відбудеться на «Арені Львів» уже 11 березня о 20.00проти столичного клубу «Динамо».  За умови успішного проведення матчів протягом поточного сезону, договір може бути продовжений на наступний рік.

Про це повідомили сьогодні, 25 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради. Натомість у прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати» розповіли в четвер:

«Сьогодні відбулося підписання договору оренди стадіону «Арена Львів» між генеральним директором «Карпат» Юрієм Дячуком-Ставицьким і директором стадіону Денисом Ринським. «Як мінімум п’ять найближчих домашніх матчів «леви» проведуть на найсучаснішому стадіоні Західної України.

Генеральний директор львівського клубу Юрій Дячук-Ставицький зазначив: «У нас є прекрасний стадіон і ми зобов’язані були зробити все, щоб львівські «Карпати» проводили там свої домашні матчі. Це комфорт і сервіс для вболівальників і всіх дійових осіб футбольного матчу. Клуб декларує бажання виступати в Лізі Європи, тому вибір цього стадіону є цілком логічним».

На даний момент «Карпати» планують провести п’ять матчів завершальної частини сезону. В подальшому керівництво клубу і стадіону планують продовжити співпрацю. 

Директор стадіону Денис Ринський запевнив: «Підписання договору між «Карпатами» і «Ареною Львів» – це справжнє возз’єднання. Ми неодноразово зустрічалися з керівництвом клубу і зрозуміли, що у нас спільні погляди і у наших відносинах немає протиріч. Ми дивимося в майбутнє і розуміємо, що головна команда західного регіону повинна грати на найбільшому стадіоні Західної України. У нас достатньо досвіду, оскільки за останні півтора роки на «Арені Львів» було проведено 35 футбольних матчів. Співпрацювати з «Карпатами» – це велика честь для нас». 

Також директор стадіону зазначив, що дана співпраця є вигідною для всіх сторін – клубу, стадіону і міністерства молоді та спорту України. Денис Ринський висловив сподівання, що «Карпати» лише перемагатимуть на новому стадіоні. 

Один матч, проведений на «Арені Львів» вартуватиме для «зелено-білих»161 тисячу гривень. Планується, що передматчеві тренування команд відбуватимуться на іншому стадіоні.

Обслуговування заходів здійснюватиметься спільно за участю представників арени та клубу.  Переїзд основної команди на «Арену Львів» дозволить залучати стадіон «Україна» на матчі карпатівських молодіжної і юнацької команд.

Вже з 29-го лютого стартує розповсюдження квитків на два найближчі матчі «Карпат». Про це повідомивкерівник відділу маркетингу клубу Юрій Бойчук.

В останній день місяця вболівальники зможуть замовити в онлайн-системі «Арени Львів» перепустки на матчі з «Динамо» і «Дніпром». А з 2-го березня квитки з’являться в касах «Арени Львів» та магазинах «Фанат». Варто зазначити, що цінова політика клубу не зміниться. 

Матч «Карпат» проти «Динамо» відбудеться у п’ятницю, 11 березня о 20:00. У наступному турі «леви» прийматимуть «Дніпро». Цей поєдинок розпочнеться у неділю, 20 березня о 17:00. Ласкаво просимо на «Арену Львів»!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів