«Карпати» здобули восьму перемогу в сезоні

19:00 27 травня 2017 р.

За мить м'яч влетить у сітку воріт «Волині»

За мить м'яч влетить у сітку воріт «Волині»
Фото: скріншот з «YouTube»

Львів’яни гарантували собі продовження прописки в еліті українського футболу.

Луцька «Волинь» та львівські Карпати зіграли 27 травня на стадіоні «Україна» в рамках 31 туру Української прем’єр ліги. Перемогу здобули «Карпати» – 1:0.

Через проведення легкоатлетичних змагань на луцькому «Авангарді» волиняни грали домашній матч на львівському стадіоні «Україна». Через перебір карток поєдинок пропускав «лев» Олександр Гладкий. Віталій Кварцяний та Володимир Дикий поставили до старту суцільну молодь, де найдосвідченішими гравцями були Шаповал, Никитюк Роман, Чепелюк, Мелінішин.

Уже на 2-й хвилині Вербний ледве не відкрив рахунок – воротар Марчук впорався. Посеред другого тайму Олег Дулуб, вочевидь, вирішив підсилити атаку: білоруський тренер замість Лобая випустив на поле Чачуа. Наприкінці першої половини матчу Гуцуляк замкнув передачу від Худоб’яка.

На 52-й хвилині Худоб’як ледве не подвоїв перевагу «зелених», але не реалізував чистий вихід віч-на-віч. Через трохи вже Чачуа не переграв Марчука.

Відтак, «елено-білі» набирають 27 балів та гарантують собі прописку в УПЛ на наступний сезон. В останньому турі УПЛ лучани вирушать до Дніпра. Карпати гратимуть проти «Зірки».

Про це повідомили сьогодні, 27 травня, в інтернет-виданні «Футбол 24». А в інформаційному центрі «Карпат» опублікували статистику сьогоднішнього матчу:

«Волинь» – «Карпати» – 0:1

31-й тур. 27 травня 2017 року, 17:00. «Україна», Львів. Сонячно, перемінна хмарність. +21°С Арбітр – Євген Арановський (Київ).

«Волинь»: Марчук, Романюк, Мелінишин, Марушка, Р. Никитюк (Тракало, 68), Чепелюк, Тетеренко, Шаповал, Ляшенко, Трикош (А. Никитюк, 46), Дмитренко (Баб’як, 86).

Запасні: Неділько, Шандрук, Котюн, Омельчук.

Головний тренер – Віталій Кварцяний.

«Карпати»: Боровик, Мірошніченко, Лобай (Чачуа, 24), Дитятьєв, Нестеров, Матвієнко, Голодюк, Вербний, Худоб’як, Ксьонз (Завійський, 90+2), Гуцуляк (Грисьо, 75).

Запасні: Підківка, Виздрик, Філімонов, Шина.

Головний тренер – Олег Дулуб.

Гол: Гуцуляк, 38.

Попередження: Марчук, 28, Мелінишин, 31 – Худоб’як, 30, Вербний, 33, Чачуа, 45+4, Голодюк, 53.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів