«Карпати» здобули першу перемогу в сезоні

19:00 5 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: football24.ua

«Стара гвардія» львів’ян – Ігор Худоб’як та Олег Голодюк – перетворила поразку на перемогу.

У матчі четвертого туру «Карпати» здобули вольову перемогу над «Сталлю». З перших хвилин матчу львів’яни захопили контроль над м'ячем, намагаючись виправдатись за поразки у попередніх турах.

Однак перша ж контратака «Сталі» завершилась голом. Проста передача через усе поле не була небезпечною, однак Лобай спочатку не влучив по м'ячу і впав. Мисик підхопив м'яч, але на ньому сфолив Підківка. Едгар Малакян знущальним ударом паненкою переграв воротаря на 8 хвилині матчу.

Після цього голу «Сталь» мала ще кілька небезпечних нагод. Дублем міг відзначитись Малакян, але не зумів обіграти Підківку.

Однак «Карпатам» вдалося зрівняти рахунок зусиллями Худоб'яка та Мірошніченка на 30 хвилині. Мірошніченко прострілив з правого флангу, а Худоб'як в дотик пробив у дальній кут.

У другому таймі «Карпати» більше володіли м'ячем, але до справжньої небезпеки справа не доходила. Але на 64-й хвилині Олег Голодюк чудовим ударом зі штрафного зумів вивісти львів'ян вперед.

А вже за 10 хвилин Голодюк був вилучений, отримавши другу жовту за грубий фол в центрі поля. «Сталь» не змогла скористатись чисельною перевагою, навіть більше – пропустила втретє. За фол на Дебелко арбітр призначив пенальті і постраждалий реалізував одинадцятиметровий удар.

«Сталь» же по перерві виглядала розгубленою і не змогла створити загрози біля воріт Підківки. Про це повідомили сьогодні, 5 серпня, в інтернет-виданні «Футбол 24».

«Карпати» – «Сталь» – 3:1 4-й тур. 5 серпня, 17:00. «Україна», Львів. 4 372 глядачі. Сонячно. +31°С.

«Карпати»: Підківка, Лебеденко, Лобай, Нестеров, Федецький (Кортеджано, 59), Ткачук (Голодюк, 26), Кльоц, Худоб’як, Чачуа, Мірошніченко (Ді Франко, 46), Дебелко. Запасні: Мисак, Виздрик, Аркес, Рібас.

Головний тренер – Серхіо Наварро.

«Сталь»: Пеньков, Михайліченко, Грачов, Мицик (Щебетун, 77), Г. Малакян, Якимів, Е. Малакян, Мисик (Хоцяновський, 68), Кузик, Климчук (Вакула, 54). Запасні: Рябенко, Павлюк, Месхі, Костенко.

Головний тренер – Єгіше Мелікян.

Голи: Худоб’як, 30, Голодюк, 64, Дебелко, 81 (пен.) – Е. Малакян, 8. Попередження: Підківка, 7, Мірошніченко, 21, Худоб’як, 25, Федецький, 45, Голодюк, 58, Чачуа, 62 – Г. Малакян, 63, Якимів, 69, Михайліченко, 85, Хоцяновський, 86.

Вилучення: Голодюк, 73 (друге попередження).

Цю статисику опублікували в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів