«Карпати» уклали контракт зі ще одним «легіонером»

23:45 18 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

31-річний Фернандо Тіссоне народився в Аргентині, але практично усю свою футбольну кар’єру провів в Італії та Іспанії.

Львівські «Карпати» уклали контракт із 31-річним італійським опорним хавбеком Фернандо Тіссоне. Цей досвідчений гравець – родом з Аргентини, але практично усю свою футбольну кар’єру провів в Італії та Іспанії. Останнім клубом Тіссоне була іспанська «Малага». 

Фернандо є вихованцем аргентинського «Індепендьєнте», але ані там, ані в «Ланусі» практично не грав. У 2005 році хавбек переїхав до Італії, де став гравцем «Удінезе». З Удіне Тіссоне вирушив до Бергамо, де дуже успішно захищав кольори «Аталанти» (68 матчів і шість голів ), після чого знову повернувся в розташування «зебр», які викупили його контракт за чотири мільйони євро. Черговим викликом для півзахисника стала «Сампдорія», за яку він провів 63 матчі та забив один гол.

Іспанський період Тіссоне почався в 2011 році. За «Мальорку» та «Малагу» опорник провів трохи менше сотні матчів. Тепер він готовий допомогти «Карпатам». 

Фернандо Тісссоне є активним користувачем соціальних мереж, також у нього є власний сайт. За «Карпати» італієць гратиме під 28 номером.

Про це повідомили сьогодні, 18 серпня, в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів