«Карпати» прийматимуть «Зірку» на «Арені Львів»

10:30 11 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

Матч 18-го туру чемпіонату України в Лізі Парі-Матч розпочнеться в неділю, 11 грудня, о 14:00.

У прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати» розповіли про сьогоднішній матч:

«11 грудня, о 14:00, на «Арені Львів» розпочнеться матч між львівськими «Карпатами» та кропивницькою «Зіркою». У своїх передматчевих інтерв’ю обидві сторони говорили, що хочуть на позитивній ноті завершити першу частину чемпіонату, оскільки три пункти необхідні кожному з клубів. Для «Карпат» завершальна гра року матиме ще й принциповий відтінок, адже попередні поєдинки в новітній історії обох команд завершувалися перемогами «Зірки». 

Подолавши важку та виснажливу дорогу до Сум і назад, команда Олега Дулуба ледь не вибилась із свого робочого графіку. Адже в дорозі карпатівці змарнували аж три дні, а по приїзду на стадіон, так і не змогли провести повноцінного тренування. Тому, після необхідного вихідного, свою підготовку до гри із «Зіркою» підопічні Олега Анатолійовича розпочали саме з відновлювальних процедур. А вже наступного дня, завдяки чудовій роботі працівників клубу, які швидко та якісно змогли підготувати поле карпатівської бази в Брюховичах, команда провела тренування. 

Щодо «Зірки», то кропивницька команда, як і «Карпати», знаходиться на стадії свого становлення. Нещодавно, до керма команди прийшов новий тренер Роман Монарьов, який, за словами гравців, стабілізував мікроклімат в середині. Якщо додати до цього вміння якісного вибігання із оборони в атаку та не найгіршу оборону, то «Карпати» гратимуть проти міцного та амбітного суперника. Дисциплінарних втрат «Зірка» не має, але може недорахуватися основного захисника Максима Ковальова, який відновлюється від травми коліна. 

Останні матчі «Зірки» виявилися доволі складними. Хоч підопічні Монарьова вели в рахунку в Одесі, але у підсумку програли, а тиждень тому вже й самі зуміли врятуватися на останніх секундах матчу проти «Олександрії». Додають цікавості та інтриги поєдинку нещодавні слова півзахисника «Зірки» Владислава Лупашка, котрий запевнив, що не тільки львів’яни вийдуть на поле за перемогою. 

Тож поєдинок між «Карпатами» та «Зіркою» стартує о 14:00, на стадіоні «Арена Львів». Не пропустіть останній поєдинок року!  

Ліга Парі-Матч сезону 2016/2017. Матч 18-го туру

«Карпати» (Львів) – «Зірка» (Кропивницький) 

11 грудня. Початок – 14:00. Львів, «Арена Львів» 

Арбітр – Олександр Дердо (Чорноморськ, Одеська область). 

Орієнтовні склади команд за версією інформаційного центру ФК «Карпати»:

«Карпати»: Підківка, Мірошніченко, Кравець, Нестеров, Лобай, Костевич, Завійський, Кльоц, Ксьонз, Худоб’як, Бланко-Лещук.

«Зірка»: Паст, Бацула, Перейра, Кучеренко, Фатєєв, Борха, Полегенько, Загальський, Білоног, Фаворов, Сітало.

Про це повідомили в прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів